Fumara.gr

Τυλίγει το μπέικον με λευκό ψωμί και τα βουτάει σε αυγό! Το αποτέλεσμα; Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας…

1438156107-62bf1edb36141f114521ec4bb4175579-810x423

Τυλίγει το μπέικον με λευκό ψωμί και τα βουτάει σε αυγό! Το αποτέλεσμα; Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας…

Προς τους λάτρεις του μπέικον: διαβάστε προσεκτικά αυτή τη συνταγή, συγκρατήστε τα σάλια σας και μετά τρέξτε στην κουζίνα!

Υλικά:

6 φέτες ψωμί για τοστ 6 φέτες μπέικον 1 κουταλιά βούτυρο 1 μεγάλο αυγό 2 κουταλιές γάλα λίγο αλάτι τυρί λιωμένο (προαιρετικά)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτα αφαιρέστε την κόρα από το ψωμί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολικής, άσπρο κλπ).

Grubby Little Faces

Αν δεν έχετε πλάστη, με ένα βάζο «απλώστε» κάθε φέτα μέχρι να είναι αρκετά επίπεδη χωρίς να διαλύεται.

5

Τηγανίστε το μπέικον, αλλά όχι πάρα πολύ για να μη «σπάει». Επίσης, κρατήστε το λίπος: θα μας χρειαστεί αργότερα!

Flickr

Βάλτε από μία φέτα μπέικον στο ψωμί που έχετε προετοιμάσει και τυλίξτε.

RecipeTin Eats

Ανακατέψτε το γάλα, τα αυγά και το αλάτι σε ένα μπολ και στη συνέχεια βουτήξτε κάθε «κουβερτούλα» μέσα για να καλυφθεί με το μείγμα ομοιόμορφα.

The Girl Who Ate Everything

Στο λάδι που προηγουμένως φτιάξαμε το μπέικον, τηγανίστε κάθε «κουβερτούλα» για 3-4 λεπτά, γυρίζοντάς τες για να πάρουν χρώμα απ” όλες τις πλευρές.

RecipeTin Eats

Αν θέλετε μπορείτε να τα βουτήξετε στο λιωμένο τυρί πριν τα καταβροχθίσετε!

RecipeTin Eats

ΠΗΓΗ : http://fanpage.gr

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK