Fumara.gr

Η Πανεύκολη Συνταγή για Ραβανί χωρίς αυγά!

Μια συνταγή για ρεβανί που σίγουρα θα αγαπήσετε και θα την κάνετε πολλές φορές αφού είναι γρήγορη και εύκολη! Ξεκινάμε:

ΥΛΙΚΑ

  • 2 νεροποτηρα μεγαλα σιμιγδαλι χοντρο,
  • 2 νεροποτηρα μεγαλα καρυδα,
  • 1 νεροποτηρο μεγαλο σπορελαιο,
  • 1 νεροποτηρο μεγαλο ζαχαρη
  • 1 νεροποτηρο μεγαλο γαλα,
  • 1 νεροποτηρα μεγαλο γιαουρτι στραγγιστο,
  • 1 βανιλια,
  • 2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε στο μπολ σιμιγδάλι, καρύδα, ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα! Στην συνέχεια, ρίχνουμε σπορέλαιο, γάλα, γιαούρτι, βανίλια και το μπεικιν και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το σύρμα!

Όταν είναι έτοιμο το μείγμα, τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμενο φούρνο, για 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο !

ΣΙΡΟΠΙ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βράζουμε για 3 λεπτά, 3 νεροπότηρα νερό με 3 νεροπότηρα ζάχαρη, και τον χυμό από μισό λεμονί.

Τέλος, σιροπιάζουμε – κρύο γλυκό – ζεστό σιρόπι!

Η Συνταγή είναι από ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

πηγή : xrysessyntages.gr

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK