Fumara.gr

Υπέροχο πιάτο με μοσχάρι ψητό κατσαρόλας

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μοσχάρι νουά κομμένο σε μερίδες
  • 2 κρεμμύδια τριμμένα
  • 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 1 κύβο βοδινου
  • Χυμό από 1 πορτοκάλι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μισό κ.γ. μπαχαρι
  • Μισό κ.γ. μοσχοκάρυδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε το κρέας σε μια ρηχή κατσαρόλα, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο, ανακατεύουμε λίγο

Προσθέτουμε το καρότο, τα μπαχαρικά μας και τα σοτάρουμε όλα μαζί για 1-2 λεπτά….

Σβήνουμε με τον χυμό, προσθέτουμε τον κύβο, ζεστό νερό, περίπου 1,5 φλιτζάνι, χαμηλώνουμε την φωτια και το αφήνουμε να ψηθεί για 1,5 ώρα….

Ανά τακτά διαστήματα το ελέγχουμε για νεράκι και το ανακατεύουμε ελαφρά… Στη 1 ώρα ψησίματος αλατοπιπερώνουμε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο τέλος το κρέας μας θα πρέπει να έχει μείνει με μια ωραία πηχτή σαλτσουλα….

*Δοκίμαστε την άλλη φορά να βάλετε κ μανιτάρια μέσα κ θα με θυμηθείτε

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “Οι Γεύσεις της Ελένης”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK