Υιοθέτησαν 4 παιδιά και το κράτησαν μυστικό από την οικογένεια τους. Όταν δείτε το πως το ανακοίνωσαν θα τους λατρέψετε

Βλέποντας το πρόσωπο των ανθρώπων όταν τους λες καλά νέα είναι αξέχαστες στιγμές.

Ένα ζευγάρι της Βόρειας Καρολίνας έχει αφήσει την οικογένειά και τους φίλους τους έκπληκτους όταν μοιράστηκαν τα νέα ότι υιοθετούν τέσσερα αδέλφια.

«Δεν ήθελα να κάνω το τυπικό,» Hey guys, υιοθετούμε ‘ σε ανακοίνωση στο fb ,» είπε η 31 ετών Tammy Waltz  «Ήθελα κάτι που θα μπορούσα πάντα να θυμάμαι και ήθελα κάτι που θα θυμούνται τα παιδιά μου».

Αυτή και ο σύζυγός της, Drew Waltz, αγάπησαν 4 αδέλφια, αφού τους φιλοξένησαν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και για πέντε εβδομάδες το καλοκαίρι.

«Αποφασίσαμε τον Μάρτιο ότι θα τους υιοθετήσουμε και στη συνέχεια το είπαμε στα παιδιά όταν επέστρεψαν για άλλη μία επίσκεψη φιλοξενίας το περασμένο καλοκαίρι», δήλωσε ο Tammy. Είπε ότι η τεράστια υιοθεσία τεσσάρων παιδιών δεν την αποθάρρυνε πραγματικά ούτε το Ντρου. «Φυσικά αρχικά είχαμε κάποιους δισταγμούς, αλλά μόλις τα συναντήσαμε ξέραμε ότι ήταν παιδιά μας! » Η Τάμυ και ο Ντρου πάντα ήξεραν ότι ήθελαν να υιοθετήσουν ακόμη και πριν γίνουν ζευγάρι. Δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι θα υιοθετούσαν τέσσερα παιδιά ταυτόχρονα, αλλά μετά από αυτά τα αδέλφια, δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην ιδέα.

«Είναι τόσο χαριτωμένοι, αγαπητοί, εξαιρετικά στοργικοί», δήλωσε ο Tammy για τα αδέλφια. «Έχουν τις στιγμές τους, αλλά δεν μας αποθαρρύνει. Είναι φοβερά παιδιά». Τα αδέλφια τριών αγόρια ηλικίας 8, 9 και 11 και η 13χρονη μεγαλύτερη αδελφή τους προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη και δεν μιλούν αγγλικά. Αντί ‘αυτού, η οικογένεια χρησιμοποιεί εφαρμογές για να βοηθήσει στην επικοινωνία, αλλά η νοηματική γλώσσα  έχει δημιουργήσει κάποιες αστείες στιγμές στο νοικοκυριό.

“Την πρώτη φορά που έφυγαν μετά τα Χριστούγεννα , έκλαιγαν ,αλλά μετά το καλοκαίρι, ήταν πραγματικά σαν να άφηναν τους γονείς τους, όταν μας αποχαιρετούσαν.» εξήγησε. “Μόλις άρχισαν να νοιώθουν ότι ανήκαν εδώ , άρχισαν να συνεισφέρουν. Ξεκίνησαν να βοηθούν με τα πιάτα και να βγάζουν τα σκουπίδια. ¨Εγιναν πολύ στοργικοί απέναντι μας.”

Αυτό ήταν που οριστικοποίησε την απόφαση τους.

Το ζευγάρι γνώρισε τα αδέρφια μέσω του προγράμματος Open Hearts and Homes for Children.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το πρόγραμμα μας ένωσε αυτή την σπάνια οικογένεια και αυτά τα ορφανά παιδιά, όπως και για την υιοθεσία που θα κρατήσει τα παιδιά αυτά ενωμένα. » έγραψε μέλος του προγράμματος Opens Hearts and Homes στέλνοντας στο  ABC News με  email.

Ξεκινώντας το Μάρτιο, η Tammy,άρχισε να καταγράφει τις αντιδράσεις των αγαπημένων τους ,όταν τους έλεγαν τα υπέροχα νέα.

Μόλις ολοκλήρωσαν το βίντεο , το μοιράστηκαν με τα παιδιά.

«Ήταν ενθουσιασμένα,» είπε η Tammy . «Μας ρωτούσαν αρκετό καιρό αν θα το κάναμε , αν τελικά θα έμεναν μαζί μας για πάντα.»

Η Michelle Ziner, μια φίλη του ζευγαριού και υπεύθυνη συντονισμού της Βόρειας και Νότιας Καρολίνα για το  Open Hearts and Homes for Children, εμφανίστηκε επίσης στο βίντεο.

«Μπορείτε να πείτε ότι υπήρχε μια διαφορετική σχέση με όλους σε αυτό το βίντεο «, δήλωσε η Ζινερ στο ABC News.» Ήμουν ενθουσιασμένη γιατί τους είδα εν δράση κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας  και για ένα ζευγάρι που δεν είχε προηγουμένως γίνει γονιός, επέδειξαν την πιο τρυφερή, και ευγενική αλλά σταθερή γονική μέριμνα με τα παιδιά. »

«Όταν ήρθαν και ήταν στο σπίτι, λειτουργούσαν σαν μια [βιολογική] οικογένεια «, είπε.» Δεν ανησύχησα ούτε για ένα λεπτό πως δεν θα μπορούσαν να το κάνουν «. Η οικογένεια ελπίζει ότι η υιοθεσία θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2018

“Τα παιδιά αξίζουν την προσπάθεια ” she said. “δίνεις ζωή σε κάποιον.”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ : ΦΩΤΕΙΝΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

πηγή: shared

Διαβάστε επίσης: