Σοκολατόπιτα χωρίς περιττά σιρόπια, πανεύκολη και πεντανόστιμη
ΥΛΙΚΑ
- 2 φλ.τσ φαρινα κ λίγο ακομα
- 1/2 φλ.τσ κακάο
- 2 φλ.τσ ζάχαρη
- 2 φλ.τσ γάλα
- 1/2 φλ.τσ αραβοσιτελαιο (μπορείτε κ ελαιόλαδο αν κ δεν το προτιμώ στο συγκεκριμένο γλυκο)
- 2 αυγά
- 2 κ.γ μπεικιν
- 1 κ.γ σόδα
- 1-2 βανιλιες
- Ελάχιστο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όλα μαζί στο μίξερ κ ψήνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι αναλόγως το φούρνο, εγώ την έψησα για 40 λεπτά στους 170. Όταν είναι έτοιμη τη βγάζετε από το φούρνο κ την κόβετε κανονικά σε κομμάτια.
Βάζετε 150 ml κρέμα γάλακτος να ζεσταθούν κ προσθέτετε 150 γρ κουβερτούρα σε κομμάτια. Ανακατεύετε να γίνει λείο κ περιχύνετε τη χλιαρή σοκολατοπιτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πραγματικά αξίζει γιατί παραμένει ζουμερή ακόμα κ μετά από 3-4 μέρες αν κ δε νομίζω να μείνει τόσο πολύ στο ταψί !
πηγή : xryses-syntages.gr
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK