ΥΛΙΚΑ
Ζύμη:
- 2 φλυντζανια αλεύρι
- 1 φλυντζανι γιαούρτι
- 1/2 φλυντζανι ηλιέλαιο
- 2 κουταλάκια μπεικιν παουτερ
Για την γέμιση:
- 1 φλυντζανι χαλούμι κομμένο σε τετράγωνακια
- 1 φλυντζανι ντομάτα σε τετραγωνάκια
- 1 φλυντζανι μπέικον
- 1 φλυντζανι Χαμ
- 400 γραμμάρια μανιτάρια
- 3 φλυντζανια τυριά
- 1/2 φλυντζανι ελιές
- 2 κουταλάκια ρίγανη
Για την επικάλυψη:
- 4 αυγά
- 1 φλυντζανι γάλα εβαπορε ή φρεσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζομαι όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα μπωλ και τα ζυμωνουμε κατόπιν απλώνουμε την ζύμη μας στην βάση του ταψιού μας .
Σε ένα μπωλ βάζομαι όλα τα υλικά της γέμισης εκτός από τα τυριά βάζομαι την μισή δοσολογία πάνω στην ζύμη πασπαλιζομε με 1 φλιτζάνι τυρί και τέλος βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης πασπαλιζομε με 2 φλυντζανια τυριά.
Κτυπαμε τα αυγά μας προσθέτουμε το γάλα και το περιχυνομαι πάνω στην πίτσα μας. Την ψήνουμε στους 170′ για 40′-45′.
( Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε οτιδήποτε υλικά θέλουμε εμείς με την δοσολογία που σας έχω γράψει ).
Η Συνταγή είναι της κ. Chryso Lefou και η εκτέλεση από Andriana Antoniou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
πηγή : xrysessyntages.gr
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK