Ντομάτα: Έτσι θα αυξήσετε την αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση της

Μαγειρεύετε τις ντομάτες για μόνο λίγα λεπτά για να απελευθερώνουν το λυκοπένιο, το ισχυρό αντιοξειδωτικό που τους δίνει το κόκκινο χρώμα, ώστε να γίνει πιο εύκολη η απορρόφησή του.

Προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο στις μαγειρεμένες ντομάτες για να βελτιώνετε την απορρόφηση του λυκοπενίου.

Αυτή η μέθοδος μαγειρέματος αυξάνει σημαντικά την την αντιοξειδωτική και αντικαρκινική ιδιότητα της ντομάτας συγκριτικά με το να την τρώτε ωμή.

Πηγή: ygeiamou.gr

Περισσότερα

Τι θα συμβεί στο σώμα σας αν κοιμάστε λιγότερες από 5 ώρες κάθε βράδυ

Το φυτό που βοηθά στην αποκατάσταση των νευρικών βλαβών

Οι 9 φράσεις που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου