Υλικά
- 4-5 πιπεριές (κόκκινες και πράσινες)
- 5 καρότα μεγαλούτσικα
- Σέλινο (5-6)κλωνάρια
- 1 μεγάλη πατάτα
- 2 Κρεμμύδια ξερά
- 1 φλιτζάνι τού ελληνικού ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι Κόκκινο και μαύρο, ρίγανη αλάτι 1 κουταλάκι
- Μαϊντανό
- Σκόρδο (4-5 σκελίδες)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα βράζουμε όλα μαζί και τα λιώνουμε στο μουλτι χειρός, να γίνει ένας χυλός λίγο πηκτός
Αφού κρυώσει Καλά τα γεμίζουμε σε σακουλάκια για παγάκια
Τα βάζουμε Στην κατάψυξη
Η Συνταγή είναι από κ. Xouplidou Nitsa – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.