ΥΛΙΚΑ
ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
- 4αυγα
- 100γρ αλεύρι για Ο.Χ
- 70ml γάλα
- 70γρ ζάχαρη
- 2κ σούπας κακάο
- 2 βσνιλίνες
- 2κ γλυκού μπεικιν
- 50γρ βούτυρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε καλά βουτυροαλευρωμένο ταψί 30χ20 ψήνουμε σε αέρα 10-14λεπτά ΠΡΟΣΟΧΗ να μην ξεραθεί.
Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο, τρυπάμε και περιχύνουμε με 5-6 κουταλιές κρύο γάλα και αφήνουμε να κρυώσει.
ΚΡΕΜΑ
- Χτυπάμε1 κουτάκι μόρφατ ή 1 φάκελο garni
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 βανιλίνες
- 2 κουτ σούπας κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνουμε πάνω στο κρύο παντεσπάνι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα να κρυώσει
ΓΛΑΣΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- 1 κουβερτούρα 170γρ την λειώνουμε σε 120ml γάλα καυτό
- Αφού αφήσουμε 5-10 λεπτά να κρυώσει
- Απλώνουμε πάνω από την κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο 5-6 ώρες να κρυώσει το γλυκό μας
Η Συνταγή είναι από κ. ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ
πηγή : xrysessyntages
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK