Fumara.gr

Εύκολη πάστα ψυγείου…

ΥΛΙΚΑ

ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ

  • 4αυγα
  • 100γρ αλεύρι για Ο.Χ
  • 70ml γάλα
  • 70γρ ζάχαρη
  • 2κ σούπας κακάο
  • 2 βσνιλίνες
  • 2κ γλυκού μπεικιν
  • 50γρ βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε σε καλά βουτυροαλευρωμένο ταψί 30χ20 ψήνουμε σε αέρα 10-14λεπτά ΠΡΟΣΟΧΗ να μην ξεραθεί.

Μόλις το βγάλουμε από τον φούρνο, τρυπάμε και περιχύνουμε με 5-6 κουταλιές κρύο γάλα και αφήνουμε να κρυώσει.

ΚΡΕΜΑ

  • Χτυπάμε1 κουτάκι μόρφατ ή 1 φάκελο garni
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 βανιλίνες
  • 2 κουτ σούπας κακάο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απλώνουμε πάνω στο κρύο παντεσπάνι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα να κρυώσει

ΓΛΑΣΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

  • 1 κουβερτούρα 170γρ την λειώνουμε σε 120ml γάλα καυτό
  • Αφού αφήσουμε 5-10 λεπτά να κρυώσει
  • Απλώνουμε πάνω από την κρέμα και βάζουμε στο ψυγείο 5-6 ώρες να κρυώσει το γλυκό μας

Η Συνταγή είναι από κ. ‎ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ‎ 

πηγή : xrysessyntages

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK