Δοκιμάστε αυτό το σπρέι από φυσικά συστατικά που έχετε στην κουζίνα σας και αφαιρέστε τους μύκητες(ΜΟΥΧΛΑ) από τους τοίχους.

Όταν βλέπετε κάτι πρασινωπό με μπλέ στον τοίχο, που δεν είναι αυτή η θέση του , είναι μια αρκετά αηδιαστική εικόνα. Δεν είναι ασυνήθιστο να βρίσκετε μικρά , δυσάρεστα στίγματα στο μπάνιο και τη κουζίνα. Σε ένα ζεστό και με υγρασία χώρο η μούχλα δημιουργείται εύκολα, και ειδικά στο σπίτι. Τουλάχιστον υπάρχει κάτι απλό που μπορείτε να κάνετε, με αυτό το πολύ εύκολο σκεύασμα .
Δείτε πως:

Για να φτιάξετε ατό το διάλυμα χρειάζεστε μόνο 4 πράγματα:

  • 1 μπουκάλι με σπρει
  • 3 κ.τ.γ. μαγειρική σόδα
  • 2 κ.σ. απορρυπαντικό πιάτων
  • 300 ml  ζεστό νερό

Απλά βάλτε αυτά τα 3 υλικά στο μπουκάλι και ανακινείστε το έντονα για να αναμιχθούν .

Μόλις βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε είναι αδιάβροχη και μπορεί να πλυθεί τότε  μπορείτε να ξεκινήσετε.Ψεκάστε το μείγμα πάνω στην επιφάνεια που είναι η μούχλα και περιμένετε 30 λεπτά. Μετά σκουπίστε με ένα βρεγμένο πανί ή σφουγγάρι . Το ζεστό νερό τείνει να είναι πιο αποτελεσματικό.

Τώρα ο τοίχος , ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια θα ξαναγίνει απίστευτα καθαρή . Είναι υπέροχο που δεν χρειάζεται να εξαρτηθείτε απο ακριβά καθαριστικά για να καταπολεμήσετε τα προβλήματα μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού σας.

Fumara.gr

 

το διαβάσαμε : cleverly.me

Διαβάστε επίσης: