Fumara.gr

Ξεσπά η μάνα του “διάσημου” εγκληματία: «Το παιδί μου περνά δύσκολα στη φυλακή λόγω της ομορφιάς του»


Ξεσπά η μάνα του “διάσημου” εγκληματία: «Το παιδί μου περνά δύσκολα στη φυλακή λόγω της ομορφιάς του»

Θύμα της… ομορφιάς του είναι ο Jeremy Meeks, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του, Katherine Angier.

Ο εγκληματίας που έχει κάψει τις καρδιές πολλών γυναικών, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε φωτογραφία του στα social media, ξυπνάει μέσα στον ύπνο του, κλαίγοντας, και περνάει πολύ δύσκολα στη φυλακή.

Η 60χρονη μητέρα του επιμένει ότι ο γιος της είναι αθώος για οποιοδήποτε έγκλημα και συνελήφθη επειδή στο παρελθόν συμμετείχε σε συμμορίες και λόγω των “περίεργο” τατουάζ που έχει.

“Έφυγε από τις συμμορίες όταν γνώρισε τη γυναίκα του και παντρεύτηκαν ύστερα από έξι χρόνια. Μετακόμισε. Έκανε οικογένεια. Τώρα ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή. Μου είπε ότι σήμερα ήταν η πρώτη φορά που ξύπνησε, χωρίς να κλαίει”, δηλώνει, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο χαμός που γίνεται στο ίντερνετ για χάρη του, του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη φυλακή με τους φρουρούς και μέλη συμμοριών, ανέφερε στη συνέχεια, ενώ παραδέχτηκε ότι ο γιος της είχε δεχτεί πολλές προτάσεις για να παίξει σε ταινίες ή να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά τη ζωή του. Το μόνο που θέλουμε είναι να έχει μια φυσιολογική ζωή…”, καταλήγει η Katherine Angier.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK