Οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να απογειώσουν το φαγητό σας!
Πώς μπορείτε να κάνετε καλύτερες τις σάλτσες σας; Δείτε τα παρακάτω κόλπα, όπως τα έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει σεφ!
- Προσθέστε λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος στη σάλτσα σας και αφήστε τη να δέσει όσο είναι στο μάτι της κουζίνας.
- Μη βάζετε τυρί μόνο όταν έχετε σερβίρει το πιάτο. Όσο βράζετε τη σάλτσα σας, λιώστε μέσα μισή κούπα τριμμένης παρμεζάνας!
- Αν κάνετε καρμπονάρα, βάλτε στο μείγμα τυρί σε κρέμα και σωτάρετε μερικά λαχανικά!
- Βάλτε οπωσδήποτε στη σάλτσα ντομάτας φρέσκο βασιλικό.
- Πριν σερβίρετε τα μακαρόνια, ρίξτε μια κουταλιά ελαιόλαδο πάνω τους.
- Βάλτε κρασί στη σάλτσα σας.
- Βάλτε στη σάλτσα σας λίγο νερό από το νερό που βράσατε τα μακαρόνια.
ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK