Fumara.gr

“Δεν θα μείνει παράλυτος ο Σουμάχερ” – Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί και οι πρώην συναθλητές του

“Δεν θα μείνει παράλυτος ο Σουμάχερ” – Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί και οι πρώην συναθλητές του

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί και οι πρώην συναθλητές του πιλότου της F1 Μίκαελ Σουμάχερ σχετικά με την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά οι γιατροί της νευρολογικής πτέρυγας του νοσοκομείου της Λωζάνης που ανέλαβε την διαδικασία αποθεραπείας θεωρεί την κατάστασή του αισθητά βελτιωμένη.

«Σχετικά με την φυσική κατάσταση του Michael Schumacher φαίνεται μόνο να έχει χάσει κιλά. Έχουμε να κάνουμε με έναν μεγάλο πρωταθλητή σε επίπεδο συγκέντρωσης και απομνημόνευσης. Αυτό μεταφράζεται σήμερα σε επιθυμία. Είναι εντυπωσιακό να το παρατηρείς», ανέφερε ένας εκ των γιατρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σουμάχερ έχει χάσει 20 κιλά από την ημέρα που νοσηλεύτηκε σε κλινική της Γκρενόμπλ έπειτα από το ατύχημα που είχε σε πίστα σκι στις Άλπεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την πλευρά του, γνωστός συναθλητής του «Σούμι» δήλωσε στην Paris Match: «Φαίνεται ότι ο Michael δεν έχει παραλύσει, δεν έχει χάσει στην κινητικότητα του. Δεν θα είναι ανάπηρος σε ένα καροτσάκι. Όμως πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί. Τώρα με τι ταχύτητα θα ανακάμψει; Αυτό κινδυνεύει να είναι χρονοβόρο. Όμως ο Michael ήταν πάντα εκτός πλαισίου γιατί να μην είναι για ακόμη μια φορά;».

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK