Η πιο εύκολη και η πιο νόστιμη!
ΥΛΙΚΑ
- 1 κεσεδακι γιαούρτι 200 γρ.
- 1 κεσεδακι από το γιαούρτι ηλιέλαιο
- 1 κεσεδακι από το γιαούρτι γάλα
- 2 αυγα
- 250 γρ. Φετα
- 100 γρ. κεφαλοτυρι η γραβιέρα
- 400 γρ. αλεύρι
- 2 κουταλάκια μπεκιν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε σε λαδωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινισει.
Η Συνταγή είναι από κ. Juli Ioannidou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.