Το καλύτερο επιδόρπιο για ένα ζεστό σαββατοκύριακο!

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε στο μίξερ 500 μλ κρέμα γάλακτος σε σαντιγί με ένα καραμελομενο ζαχαρούχο γάλα

Μοιράζουμε το μείγμα στη μέση και στο μισό βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας μερεντα

Στολίζουμε με καβουρντισμενο αμύγδαλο και κατάψυξη για 5 ώρες

Η Συνταγή είναι από κ. Klodjanna Shehi‎ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Περισσότερα

Η ζωή ξέρει να ανταποδίδει αδικίες και συμπεριφορές, αρκεί να έχεις υπομονή

Πεντανόστιμη νηστίσιμη σοκολατόπιτα για τη Μεγάλη Εβδομάδα – Θα ξετρελαθείτε

Γονείς που μας τα έδωσαν «όλα»