Πώς θα καταλάβεις αν έχει χαλάσει το κρέας;

Πώς θα καταλάβεις αν έχει χαλάσει το κρέας;

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το φρέσκο βοδινό κρέας αντέχει μόνο 4-5 ημέρες στην απλή συντήρηση και μόνο αν είναι φρέσκο. Τοποθέτησέ το στο πάνω πάνω ράφι και τέρμα μέσα.

Αν και πάλι δεν είσαι σίγουρη για το αν πρέπει να καταναλώσεις το βοδινό ή τον μοσχαρίσιο κιμά, ξεκίνα με την οσμή. Η μυρωδιά του φρέσκου κρέατος πρέπει να είναι ευχάριστη.

Έπειτα παρατήρησε το χρώμα του κρέατος. Το μοσχαρίσιο κρέας πρέπει να είναι ροζέ. Όσο περισσότερο το οξυγόνο δρα στις ίνες, τόσο πιο πολύ θα σκουραίνει το κρέας. Κρέας καφέ, μαύρο ή πράσινο δεν είναι κατάλληλο για κατανάλωση.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες την Αγορά Κρεάτων Δημητριάδη στη Νέα Ιωνία

πηγή : queen

Περισσότερα

Αυτή είναι η δημοφιλής βιταμίνη της νεότητας – Μπορεί να σβήσει τα σημάδια της γήρανσης

Πόσα κιλά «επιτρέπεται» να πάρουν οι παχουλές γυναίκες στην εγκυμοσύνη; Οι ειδικοί απαντούν

Το «μυστικό» για να τρώτε λουκάνικα και μπέικον χωρίς να παίρνετε κιλά