Συστατικά
- 2 μήλα κόκκινα
- 3 καρότα
- 40 γρ. τζίντζερ, φρέσκο, καθαρισμένο
- 200 γρ. παντζάρια, βρασμένα
- 1 κ.γ. κουρκουμά
- πιπέρι
- χυμό πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
- πάγο, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβουμε τα μήλα στα 4 και αφαιρούμε τα κουκούτσια.
- Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε ακαθόριστα κομμάτια.
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα μήλα, τα καρότα, το τζίντζερ, τα παντζάρια, τον κουρκουμά, το πιπέρι και τον χυμό από τα πορτοκάλια.
- Καπακώνουμε το μπλέντερ και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα για 2-3 λεπτά μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά. Αν χρειαστεί κι άλλα υγρά προσθέτουμε λίγο χυμό ακόμα.
- Σερβίρουμε με πάγο.
πηγή : akispetretzikis