Οι πιο έξυπνοι τρόποι για να κοιμηθείτε στη…δουλειά !!! Τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε για να μη σας πάρουν χαμπάρι !!!

 

O ύπνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Κυρίως τις ημέρες του χειμώνα, που θες να χουζουρέψεις λίγο ακόμα κάτω από τη ζεστή κουβέρτα, αλλά το ξυπνητήρι σου υπενθυμίζει αδυσώπητα πως πρέπει να πας δουλειά!

Ο καφές είναι σωτήριο ρόφημα, αλλά όταν η επίδρασή του περάσει τα βλέφαρα αρχίζουν πάλι να βαραίνουν επικίνδυνα. Και παρότι οι στατιστικές αποδεικνύουν πως ο ύπνος σε κάποιο διάλειμμα μπορεί να κάνει αποδοτικότερη την εργασία, οι εργοδότες δεν φαίνεται να λαμβάνουν και πολύ υπόψιν ένα τέτοιο συμπέρασμα. Να λοιπόν, μερικοί τρόποι που θα μπορούσατε να ρίξετε έναν υπνάκο χωρίς να σας πάρει χαμπάρι κανείς!

 1.) Υποκριθείτε πως πάτε να πιάσετε κάτι…

Βασική προϋπόθεση για να δουλέψει το κόλπο, είναι να έχετε το ένα χέρι πάνω στο γραφείο και το άλλο κάτω, ώστε να φανεί σαν να σκύβετε λίγο για να πιάσετε κάτι που σας έπεσε στο πάτωμα. Ο εργαζόμενος της εικόνας έκανε τη γκάφα να έχει και τα δυο χέρια στο γραφείο και κινδυνεύει με απόλυση, αν τον πάρουν είδηση. Γι’ αυτό ακολουθήστε τη συμβουλή μας κατά γράμμα ώστε να πείσετε όποιον τύχει να σας…ξυπνήσει!

2.) Αποκοιμηθείτε στο μέτωπό σας!

Αν θέλετε να πείσετε τους πάντες ότι δουλεύετε σκληρά, φροντίστε να ανοίξετε ένα αρχείο στον υπολογιστή που δείχνει όντως ότι θα καταναλώσει αρκετό από τον χρόνο σας. Ακουμπήστε το μέτωπό σας στον υπολογιστή, κρατώντας το αρχείο ανοιχτό στην οθόνη και ξεκουράστε το χέρι σας στο mouse. Αφεθείτε στον Μορφέα…

3.) Θυμηθείτε τον George Costanza

Αν βλέπατε τη σειρά Seinfeld θυμηθείτε πώς συνήθιζε ο George να κοιμάται κάτω από το γραφείο του και παραδειγματιστείτε! Φροντίστε να έχετε τον πύργο του υπολογιστή κάτω από το γραφείο σας κι αν σας πιάσουν στα πράσα, επικαλεστείτε μια βλάβη την οποία προσπαθείτε σκληρά να διορθώσετε για να μπορέσετε να συνεχίσετε τη δουλειά σας…Σατανικό! Για να πείσετε απόλυτα, μπείτε στο πετσί του ρόλου, ανοίγοντας το περίβλημα του υπολογιστή και αφήνοντας μερικούς φακέλους ανοιχτούς πάνω στο γραφείο, σαν να διακόψατε τη δουλειά σας λόγω τεχνικής βλάβης!

4.) Στο αυτοκίνητο…

“Αφεντικό! Δεν θα το πιστέψεις, ξέχασα το φλασάκι στο σπίτι! Όλο το βράδυ δούλευα εκείνα τα αρχεία, να πεταχτώ σπίτι να τα φέρω; Θα γλιτώσω πολλή ώρα χάρη στη δουλειά που έχω ήδη έτοιμη!”…Συγχαρητήρια, μόλις κερδίσατε το δικαίωμα να αναπαυθείτε ένα εικοσάλεπτο στο αυτοκίνητο, σχεδόν με τις ευλογίες του αφεντικού. Μπείτε στον κόπο να παρκάρετε το αυτοκίνητο κάπου που δεν θα μπορέσει να σας εντοπίσει κάποιο καρφί, κάπου μακρυά από τη δουλειά σας. Απολαύστε τον ύπνο σας και κλειδώστε την πόρτα. Ποτέ δεν ξέρει κανείς…

5.) Σε βαθιά περισυλλογή…

Αποδεδειγμένα, η πιο πιστευτή και αξιόπιστη μέθοδος. Ανοίξτε μπροστά σας ένα βιβλίο ή ένα φάκελο ώστε να φαίνεται σαν να μελετάτε κάτι, τοποθετείστε το πηγούνι σας στην παλάμη και στηρίξτε τον αγκώνα σας στο γραφείο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα ακουστικά του υπολογιστή, ώστε αν κάποιος σας συλλάβει να μην ακούτε, να επικαλεστείτε ότι τα φορούσατε…Μπορείτε, επίσης, να φορέσετε και γυαλιά ηλίου με τη δικαιολογία ότι είναι πολύ φωτεινά στο γραφείο και σας πονάνε τα μάτια σας!

6.) Το κόψιμο…

Επικαλεστείτε ότι ο καφές σας έπεσε βαρύς με άδειο στομάχι ή ότι κάτι σας πείραξε και τρέξτε στην τουαλέτα, ελαφρώς σκυμμένος και κρατώντας πονεμένα την κοιλιά σας. Υποστηρίξτε το όσο μπορείτε θεατρικά κι επιστρατεύστε όλο το υποκριτικό σας ταλέντο, ώστε να μπορέσετε να δικαιολογήσετε την απουσία σας για ένα εικοσάλεπτο ή και λίγο παραπάνω. Χρησιμοποιείστε μπόλικο χαρτί υγείας για μαξιλάρι κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ακούγεται λίγο αηδιαστικό να κοιμηθεί κανείς στο μπάνιο, αλλά εξαρτάται από το πόσο κουρασμένος είστε. Για να διαβάζετε αυτό το άρθρο, μάλλον πολύ!

διαφορετικό

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

Περισσότερα

Λεμόνι το θαυματουργό: Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Αστυνομικοί ήρωες έκαναν το Λαχαναγορά – Ιπποκράτειο σε 11 λεπτά και σχημάτισαν «Γέφυρα ζωής» για 10χρονη

Έμεινα χήρος με 2 παιδιά. Τώρα στα 60, η πιτσιρίκα σύντροφός μου με χώρισε μόλις διαγνώστηκα με καρκίνο