Fumara.gr
NEWS FEED ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2020: Αρίστευσαν στις εξετάσεις, βγήκαν πρώτοι στην Κοζάνη και περνούν σε όποια σχολή θέλουν

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι πρώτοι των Πανελληνίων στην Κοζάνη μιλούν για τη σκληρή προσπάθεια που έκαναν και πλέον μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, το οποίο διαγράφεται λαμπρό, με βάση τις υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσαν.

Ειδικότερα, ο Παρασκευάς Ψαλίδας με 19.400 μόρια από το 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, ο Κωνσταντίνος Δελημάρης με 19.170 μόρια από το 1ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας, η Αναστασία Γρηγοριάδου με 18.900 μόρια από το 3ο ΓΕΛ Κοζάνης και η Αποστολίδου Αθηνά από το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης με 18.725 μόρια είναι οι τέσσερις πιο υψηλόβαθμοι μαθητές της Π.Ε. Κοζάνης.

Πρώτοι των Πανελληνίων στην Κοζάνη: Ο Παρασκευάς Ψαλίδας και η Αναστασία Γρηγοριάδου στην Ιατρική

Ο Παρασκευάς Ψαλίδας, μαθητής του 3ου ΓΕΛ Πτολεμαΐδας βλέπει ιδιαίτερα ευχαριστημένος την ιατρική, πιθανόν και τη στρατιωτική όπως δήλωσε στο prlogos. Παιδί καθηγητών φιλολογίας ο ίδιος ανέφερε: «Ήξερα ότι έχω γράψει καλά. Μέσα στην περίοδο του κορονοϊού συνέχισα να διαβάζω, όχι περισσότερο από πριν». Έγραψε 20 φυσική, 19, 6 χημεία, 19, 8 βιολογία και 18, 2 έκθεση!

Η Αναστασία Γρηγοριάδου ικανοποιημένη από τα 18.900 μόρια που συγκέντρωσε επιθυμεί την εισαγωγή της στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Η περίοδος της καραντίνας βοήθησε σε κάποια πράγματα, έφερε όμως και κούραση, σύμφωνα με την ίδια.

Πρώτοι των Πανελληνίων στην Κοζάνη: Ο Κωνσταντίνος Δελημάρης στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Ο Κωνσταντίνος Δελημάρης από το 1ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας με 19.170 μόρια αισιοδοξεί για την εισαγωγή του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Η περίοδος του εγκλεισμού τον βοήθησε, όταν πολλοί μαθητές αποσυντονίστηκαν. «Αν έχεις πρόγραμμα, επιτυγχάνεις του στόχους σου. Δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτοι των Πανελληνίων στην Κοζάνη: Η Αθηνά Αποστολίδου στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων

Η Αθηνά Αποστολίδου, μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης θεωρεί ότι με 18.725 μόρια θα επιτύχει το στόχο της για τη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων στη Θεσσαλονίκη. «Η απουσία από τη δια ζώσης εκπαίδευση ήταν πρόβλημα, αλλά η τηλεκπαίδευση λειτούργησε εξαιρετικά και στο σχολείο και στο φροντιστήριο».

πηγή : enimerotiko