Όταν το Παιδί της έπεσε και Χτύπησε στο Κεφάλι, μια γυναίκα της είπε ότι έτσι σκληραγωγείται. Η Απάντηση της Μητέρας; Η Καλύτερη!

Καθώς η Jessica Lemire έπαιρνε τον γιο της Sam στο σπίτι από το σχολείο, γλίστρησε στο πάρκινγκ και χτύπησε.

Εκείνη αμέσως τον κοίταξε για να βεβαιωθεί αν όλα ήταν καλά και στη συνέχεια τον αγκάλιασε, τον φίλησε και του έδωσε λίγο γάλα για να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι του, αλλά δεν ήταν τίποτα το σοβαρό.

Όντας μία πολυάσχολη μητέρα, η Lemire στη συνέχεια πήγε με τον γιο της σε τοπικό μπακάλικο της για να πάρει μερικά πράγματα. Όταν έφτασε στο ταμείο, η ταμίας παρατήρησε το σημάδι στο κεφάλι του Sam και της είπε κάτι που την αναστάτωσε πραγματικά. Προσπαθούσε να της πει πως έπρεπε να συμπεριφερθεί μια «σωστή» μητέρα με έναν τρόπο που μόνο σωστός δεν της ακουγόταν.

Όταν έφτασε στο σπίτι, δημοσίευσε μια φωτογραφία του τραυματισμού του Sam στο Facebook, μαζί με την εμπειρία της στο κατάστημα.

Courtesy of Jessica Lemire

Μαζί με την παραπάνω φωτογραφία του Sam, έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

Σήμερα το πρωί ο Sam έπεσε στο πάρκινγκ και χτύπησε στο κεφάλι του. Ενώ ήταν αναστατωμένος, μια αγκαλιά, μερικά φιλιά και λίγο γάλα τον έκαναν να νιώσει αμέσως καλύτερα.

Λίγο αργότερα πήγαμε στο Trader Joe για να κάνουμε μερικά ψώνια. Η γυναίκα στο ταμείο σχολίασε το χτύπημα στο κεφάλι του Sam, αλλά δεν έμεινε εκεί. Μου είπε ότι ήλπιζε να τον είχα αγνοήσει όταν έπεσε για να τον σκληραγωγήσω!

Courtesy of Jessica Lemire

Όχι, της είπα, δεν το έκανα. Δεν θα αγνοήσω τις κραυγές του γιου μου – τραυματισμένος ή όχι. Σε τι είδους κόσμο ζούμε όπου υποτίθεται ότι πρέπει να αφήσουμε τους μικρότερους και πιο ευάλωτους ανάμεσά μας, αυτούς που μας χρειάζονται περισσότερο, που μας εμπιστεύονται, να αγωνίζονται μόνοι τους;

Courtesy of Jessica Lemire

Αν ήταν ένας ενήλικας που είχε πέσει και είχε χτυπήσει το κεφάλι του, δεν θα σπεύδαμε να βοηθήσουμε; Να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα εντάξει; Γιατί να κάνουμε κάτι διαφορετικό στα παιδιά μας; Αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτό τα «σκληραγωγεί». Το μόνο που κάνει είναι να γκρεμίζει την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μας.

Courtesy of Jessica Lemire

Πάντα θα είμαι δίπλα σου όταν με χρειάζεσαι Sam. Ό,τι κι αν συμβεί.

Courtesy of Jessica Lemire

Εσείς τι θα απαντούσατε στη θέση της;

Courtesy of Jessica Lemire

πηγή : fanpage.gr

Διαβάστε επίσης: