Ο πιο τριχωτός άντρας στον κόσμο έχει τρίχες στο 98% του σώματός του και τον φωνάζουν «λυκάνθρωπο»

Ένας άντρας του οποίου το σώμα είναι σχεδόν πλήρως καλυμμένο με τρίχες, τώρα υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι είναι ο «πιο μαλλιαρός άνθρωπος του κόσμου», μετά από χρόνια γελοιοποίησης και εκφοβισμού.

Ο Larry Gomez από το Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια, έχει το παρατσούκλι “λυκάνθρωπος”, επειδή το 98% του σώματός του – συμπεριλαμβανομένου του προσώπου του – καλύπτεται από σκούρες τρίχες.

Ο άντρας γεννήθηκε με συγγενή γενικευμένη υπερτρίχωση – μια σπάνια γενετική διαταραχή που πλήττει λιγότερους από 100 ανθρώπους παγκοσμίως, εκ των οποίων τρία είναι μέλη της οικογένειάς του.

Larry Gomez, of San Bernardino, California, has been nicknamed the 'Wolf Man', because 98 per cent of his body - including his face - is coated by thick, dark hair

Τα άλλα παιδιά κορόιδευαν τον κ. Gomez – του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Victor – κατά τη διάρκεια των σχολικών του χρόνων λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισής του.

Όμως, αφότου άλλαξε το όνομά του, έμαθε τελικά να δέχεται τη διαφορετικότητά του, και τώρα θεωρείται ο πιο μαλλιαρός άνθρωπος του κόσμου.

He was born with congenital generalized hypertrichosis - a rare genetic disorder that strikes less than 100 people worldwide, including a number of his family members

Η νέα πεποίθηση του κ. Gomez τον βοήθησε να βρει την αγάπη, αφού πρόσφατα παντρεύτηκε την Alicia Martinez, την οποία γνώρισε όταν έψαχνε για διαμέρισμα το 2011.

Προτρέποντας τους άλλους να κοιτάξουν πέρα ​​από την εμφάνιση και να μαθαίνουν τους ανθρώπους εκ των έσω, ελπίζει να χρησιμοποιήσει την ιστορία του για να εμπνεύσει τους άλλους να είναι άνετοι με το σώμα τους.

Ο σκηνοθέτης Travis Hoefle, ο οποίος διαχειρίζεται το κανάλι του YouTube με τ’ όνομα ‘ Wizard of Odd TV’, έφυγε από το Σικάγο για να συναντηθεί με τον κύριο “λυκάνθρωπο.”

Cruel children bullied Mr Gomez - whose real name is Victor - during his time at school, ostracizing him as a result of his unusual appearance

Είπε: “Ο Larry έχει άλλα τρία μέλη της οικογένειας που πάσχουν από την πάθηση, η οποία διαδόθηκε σε πέντε γενιές.”

“Οι γυναίκες πάσχουν με ελαφριά τριχοφυΐα, ενώ οι άνδρες της οικογένειας έχουν παχιά τριχοφυΐα που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματός τους.

“Ο Larry είχε δεχθεί bullying ως παιδί για την εμφάνισή του, αλλά τώρα θέλει να πει στον κόσμο να δέχεται τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί.”

But, after making a name for himself in Hollywood, he has finally learned to embrace his difference, and is now considered the world's hairiest man

Ο κ. Gomez κουρεύει τα μαλλιά του μια φορά το μήνα, αλλά αυτά μεγαλώνουν πάντα αρκετά γρήγορα, σύμφωνα με τον κ. Hoefle, του οποίου το κανάλι έχει 24.000 συνδρομητές.

Πρόσθεσε: “Ο Larry έχει αγκαλιάσει πλήρως τη διαφορετικότητά του, λέγοντας ότι έτσι γεννήθηκε και είναι αυτός που είναι.”

“Είναι ένας πολύ καλός και χαρούμενος άνθρωπος. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ νοικοκύρης, είναι άνθρωπος της οικογένειας.”

“Η στάση ζωής του ανθρώπου αυτού είναι πολύ θετική – η ζωή είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα ό,τι καλύτερο μπορούμε.”

Mr Gomez' newfound confidence also helped him find love, after recently marrying Alicia Martinez, whom he met when searching for an apartment in 2011

Ο κ. Gomez και άλλα τρία μέλη της οικογένειάς του έλαβαν το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για την οικογένεια με την πιο έντονη τριχοφυΐα το Φεβρουάριο του 2000.

Το βραβείο έλεγε ότι ο Gomez και ο αδελφός του Gabriel είχαν πυκνή τριχοφυΐα στο 98% του σώματός τους.

Εκείνη την εποχή, τα αδέλφια συμμετείχαν στο Μεξικανικό Εθνικό Τσίρκο – αλλά έκτοτε, ο κ. Gomez προχώρησε σε μεγαλύτερα πράγματα, όπως το να συμμετάσχει στην ταινία με τίτλο The Wolf Man, σύμφωνα με το IMDb.

Urging others to look beyond appearances and get to know the person beneath, he is hoping to use his story to inspire others to be confident in their own skin

Και το 2011, ο γεννημένος στο Μεξικό ηθοποιός εμφανίστηκε στην ταινία “Water for Elephants”, μαζί με τους Reese Witherspoon και Robert Pattinson.

Ο κ. Gomez έχει ένα γιο με την πρώην σύζυγό του που ονομάζεται Michael αλλά ο νεαρός δεν υποφέρει από υπερτρίχωση.

πηγή : diaforetiko

Διαβάστε επίσης: