Ο Άρης στους Διδύμους στις 21 Απριλίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 21 Απριλίου 2017, ο Άρης εγκαταλείπει το γήινο ζώδιο του Ταύρου και περνά στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Από τη νέα του θέση ο πλανήτης της δράσης μάς κάνει υπερκινητικούς και επικοινωνιακούς, πολλαπλασιάζοντας τις καθημερινές μας επαφές και παρακινώντας μας να καταπιαστούμε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι μετακινήσεις μας αυξάνονται, όπως και η δίψα μας για γνώση και πληροφορίες, γι’ αυτό το διάστημα αυτό ενδείκνυται για την έναρξη δραστηριοτήτων που αφορούν τη μάθηση, τη διδασκαλία ή ακόμη και κάποιο χόμπι, που ακονίζει το μυαλό.

Ο Άρης στους Διδύμους από 21 Απριλίου ως 4 Ιουνίου 2017

Κατά την πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο σε δυσμενείς όψεις στις 11 και στις 29 Μαΐου αντίστοιχα, οι οποίες ίσως να φέρουν κάποια εμπόδια στις επιδιώξεις μας ή δυσκολίες στα σχέδιά μας, όμως στις 19 και στις 31 Μαΐου συναντά τον Δία και τον Ουρανό σε ευνοϊκές γωνίες, που μας ξεμπλοκάρουν και μας βοηθούν να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και στις αισθηματικές μας υποθέσεις.

Άρης στους Διδύμους και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Loading...

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, μία θέση που σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό. Οι επαφές σου και οι καινούριες γνωριμίες...ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Δ.Σ.

loading...