Η μοναδική στιγμή που δύο αδέρφια επισκέπτονται τον τάφο του μπαμπά τους για πρώτη φορά

Δύο αγοράκια ο 8χρονος Mason και ο 4χρονος Mylan Brazel επισκέφθηκαν μαζί για πρώτη φορά, τον τάφο του πατέρα τους στο Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington.

Μία άκρως συγκινητική φωτογραφία δείχνει τα δύο αγόρια  να είναι τυλιγμένα μέσα σε μία κουβέρτα, πάνω στο μνήμα του πατέρα τους.

Ο πατέρας τους, Alfred Brazel, πέθανε από καρκίνο τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 37 ετών.

Ο μικρός Mylan φαίνεται να δακρύζει και δίπλα του ο μεγαλύτερος αδερφός του, Manson, να προσεύχεται και να αγκαλιάζει το μάρμαρο.

Η τρυφερή αυτή στιγμή καταγράφηκε από την 29χρονη  μητέρα των αγοριών Kait, στο Κολοράντο, τον περασμένο μήνα.

Ήταν η πρώτη φορά που οι μικρούληδες επισκέπτονταν τον τάφο του πατέρα τους από τότε που εκείνος πέθανε από καρκίνο του ορθού.

Ο Mylan δήλωσε ότι αισθάνθηκε ότι μπορούσε να νιώσει τον μπαμπά του και ότι ήθελε να πάρει έναν υπνάκο μαζί του », δήλωσε η μητέρα του στο ABC News.

Πρόσθεσε ότι οι γιοι της, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, μίλησαν στον πατέρα τους λέγοντάς του όσα είχαν κάνει.

«Ο Mylan μοιράστηκε μαζί του πώς είχε κερδίσει τη μαύρη ζώνη στον αγώνα των πολεμικών τεχνών και πώς πήγε σε ένα αποκριάτικο πάρτι και κέρδισε ένα κέικ», είπε.

«Ο Mason του είπε πως έλαβε ένα βραβείο για τις επιδόσεις του στο κολύμπι. Τον ενημέρωσαν γενικά για τη ζωή τους.»

Η Kait είπε ότι τα αγόρια δεν έχουν κλάψει ούτε μία φορά για το θάνατο του πατέρα τους.

Είπε: «Τους λέω, είμαστε εδώ ως εργαλεία του Θεού. Ο Θεός ήξερε ότι ο μπαμπάς ήταν ένα πραγματικά ισχυρό άτομο κι ο Θεός δεν μπορούσε να βοηθήσει κάποιους άλλους ανθρώπους αν δεν χρησιμοποιούσε τον μπαμπά ως εργαλείο. Έτσι το διαχειριστήκαμε και το δικαιολογήσαμε στα παιδιά. Πιστεύουμε ότι αυτό ήταν το σωστό. ”

Η Kait είπε ότι είχε κουραστεί από την 24ωρη οδήγηση μέχρι το νεκροταφείο της Ουάσιγκτον, καθώς πριν δει το μνήμα του άντρα της, αισθάνθηκε ότι υπήρχε ακόμη μια πιθανότητα, εκείνος να ‘επιστρέψει στο σπίτι‘.

Πριν φύγουν από το νεκροταφείο, ο Mylan επέστρεψε για μια τελευταία αγκαλιά, σφίγγοντας τα χέρια του γύρω από την ταφόπλακα. ” Περιμένετε, πρέπει να πάω να δώσω στον μπαμπά μια ακόμη αγκαλιά “, είπε.

Η μητέρα του Fred Brazel, Kathleen McElhinney, δημιούργησε μία σελίδα στο διαδίκτυο όπου έγραψε: «Ο Fred ήταν ένας εκπληκτικός σύζυγος για την κόρη μου Kait και τέλειος πατέρας για τα εγγόνια μου, τον Mason και τον Mylan. Τα παιδιά ζουν μια εξαιρετικά υγιή ζωή και είναι πολύ δραστήριοι ».

Είπε ότι ο 37χρονος γιος της διαγνώστηκε με ένα μεταστατικό καρκίνωμα του ορθού στο 4ο στάδιο, το οποίο έκανε μετάσταση στο συκώτι στις 10 Φεβρουαρίου.

Έγραψε: «Τον εξέτασαν ειδικοί γιατροί στο Nashville, οι οποίοι του είπαν ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για χειρουργική επέμβαση ή ακτινοβολία. Μπορεί να κάνει μόνο χημειοθεραπείες, οι οποίες δε θα τον θεραπεύσουν αλλά θα παρατείνουν το χρόνο ζωής του.

Ο Fred έκανε χημειοθεραπείες κάθε δεύτερη εβδομάδα, όπως τον συμβούλευσαν οι γιατροί του. Ωστόσο, η Kait και ο  Fred πίστευαν ότι οι χημειοθεραπείες δηλητηρίαζαν ακόμη περισσότερο το σώμα του Fred και δεν βοηθούσαν την κατάσταση.

Η Kait άρχισε να ερευνά για εναλλακτικές λύσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον σύζυγό της.

Ο Fred έκανε την πρώτη χημειοθεραπεία του γύρω στις 24 Φεβρουαρίου και θα έπρεπε να κάνει μία καινούρια κάθε δεύτερη Παρασκευή, για  το υπόλοιπο της ζωής του.

Η Kait δε δεχόταν ότι έτσι θα έφευγε κάποια στιγμή ο σύζυγός της. Είχε βρει πολλές εναλλακτικές θεραπείες που είτε θα ενίσχυαν τις χημειοθεραπείες, είτε θα βοηθούσαν  απαλύνοντας τις παρενέργειες που τις διέπουν.

«Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να καλύψουν το κόστος αυτών των εναλλακτικών θεραπειών. Υπήρχαν πρόσθετα ιατρικά έξοδα που υπερέβησαν κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας, η οποία δήλωσε.

Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για οποιεσδήποτε δωρεές, προσευχές και για τη θετική ενέργεια του κόσμου που ευαισθητοποιήθηκε με το πρόβλημα υγείας του Fred ».

πηγή : diaforetiko.gr

Διαβάστε επίσης: