Κορόιδευαν μια μαμά 5 παιδιών μέσα στο Σουπερμάρκετ! Δείτε την απίστευτη αντίδραση της γυναίκας που βρίσκονταν πίσω της!

Όταν ακούτε για μια μητέρα πέντε παιδιών μέσα σε ένα σουπερμάρκετ, οι περισσότεροι από εσάς πιστεύετε, ότι οι πιο πολλοί άνθρωποι θα της βοηθούσαν, ωστόσο τελικά οι άνθρωποι δεν έχουν πάντα καλές προθέσεις.

Η Lindsay Rae βρίσκονταν στο μάρκετ όταν παρατήρησε μια σκηνή που έσπασε την καρδιά της.

Μπροστά της ήταν μια γυναίκα που προσπαθούσε να προσέχει ταυτόχρονα και τα πέντε παιδιά της αλλά και να ξεφορτώνει το καρότσι με τα πράγματα της.

Η Lindsay είναι και η ίδια μαμά και μάλιστα εννέα παιδιών, δύο βιολογικών και επτά υιοθετημένων, έτσι η σκηνή της ήταν γνωστή.

Ωστόσο το σκηνικό που είδε στην ουρά αναμονής για το ταμείο, την έκανε έξαλλη.

Ένα ζευγάρι που περίμενε επίσης, την σειρά του, άρχισε να ψιθυρίζει άσχημα σχόλια για την νεαρή μητέρα.

«Πόσους μπαμπάδες νομίζεις ότι υπάρχουν;» ρώτησαν, παρατηρώντας ότι τα παιδιά ήταν ένα μείγμα Ισπανόφωνων και Καυκάσιων.

«Δεν μπορεί καν να ντύσει αυτά τα παιδιά για τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες», χλεύασαν.

Loading...

Ναι, ήταν αλήθεια ότι τα παιδιά φορούσαν σορτς και σαγιονάρες κατά τη διάρκεια του κρύου καιρού, αλλά η

Lindsay πίστευε ότι υπήρχε κάτι περισσότερο πίσω από αυτή την εικόνα.

Έριξε στο ζευγάρι πίσω της μια ματιά γεμάτη νόημα και στη συνέχεια στράφηκε προς τη γυναίκα μπροστά της.

«Μπορώ να βοηθήσω; Έχω 9 παιδιά και σε καταλαβαίνω.», η Lindsay είπε στη γυναίκα.

Η γυναίκα της χαμογέλασε.

«Είμαι νέα μητέρα και μόλις πριν 3 μέρες υιοθέτησα αυτά τα παιδιά», είπε στην Lindsay.

Εξήγησε ότι τα παιδιά δεν είχαν χειμωνιάτικα ρούχα και μόλις τους αγόραζε.

Η Lindsay βοήθησε τη γυναίκα να τακτοποιήσει τα παιδιά της χαμογελαστά είπε στη γυναίκα: «Όμορφα παιδιά που είναι… Χαίρομαι που έχετε ο ένας τον άλλο.»

Οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν με την νεαρή μητέρα να αποχωρεί από το Super Market.

Αλλά η Lindsay δεν είχε τελειώσει ακόμα. Μόλις η μητέρα και τα παιδιά της έβγαιναν έξω από το κατάστημα, γύρισε στο αγενές ζευγάρι που ακόμα σχολίαζαν από πίσω της.

«Αυτά τα παιδιά; Έχασαν το δικαίωμα να ζήσουν με τους γονείς τους πριν από λίγες ημέρες », τους είπε. «Αυτά τα ρούχα; Πιθανόν τα μόνα ρούχα που έχουν. Αυτή η γυναίκα; Άνοιξε το σπίτι της σε αυτά τα παιδιά, που χρειάζονται ένα ασφαλές μέρος για να ζήσουν. Δεν υπάρχουν γυναίκες ή άνθρωποι σαν και αυτή στον κόσμο. Θα πρέπει να της πούμε μπράβο και όχι να την κοροϊδεύουμε πίσω από την πλάτη της. »

Το ζευγάρι άφωνο άφησε ήσυχα τη γραμμή πληρωμής και πήγε σε άλλο ταμείο.

Η Linsday ήξερε ότι έπρεπε να μοιραστεί την ιστορία της για να ενθαρρύνει άλλες μητέρες να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που.

«Μαμάδες εκεί έξω κρατήστε ψηλά τα κεφάλια σας. Στα χέρια σας κρατάτε πολύτιμες καρδιές.», έγραψε σε μια δημοσίευση στο Facebook. Μπράβο της για το θάρρος και το κουράγιο της!

 

πηγή : athensmagazine

loading...