Ιδιοφυείς οπτικές ψευδαισθήσεις εμπνέουν ανθρώπους να υιοθετήσουν κατοικίδια που ψάχνουν οικογένεια

Δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να εμπνεύσει κάποιος τους υποψήφιους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να υιοθετήσουν το επόμενο κατοικίδιό τους. Και ακόμη καλύτερος είναι ο τρόπος που διαδίδεται η έμπνευση.

Η διάδοση της σημασίας της υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων, έγινε από μια ομάδα στο Mumbai της Ινδίας, την World For All, η οποία έκανε μια εκστρατεία με στόχο την ενθάρρυνση των οικογενειών να δώσουν στα αδέσποτα ζώα μια ευκαιρία να μπουν στη ζωή τους – και το αποτέλεσμά της ήταν πιο λαμπρό απ’ όσο περίμεναν.

Οι εικόνες είναι οπτικές ψευδαισθήσεις, και δείχνουν στους ανθρώπους ότι πάντα υπάρχει χώρος για να υιοθετήσουν κατοικίδια.

«Υπάρχει πάντα χώρος για περισσότερα. Υιοθέτησε.»

Ενώ η δημιουργικότητα πίσω από αυτές τις σαγηνευτικές εικόνες, από τον Amol Jadhav και μια ομάδα από το McCann Worldgroup India, σίγουρα αξίζει πολλά συγχαρητήρια από άποψη σχεδιασμού, έχει επίσης επιτύχει το στόχο του μηνύματός της πέρα από κάθε προσδοκία.

Φέτος, η συμμετοχή στην εκδήλωση για την υιοθεσία αυξήθηκε κατά 150 τοις εκατό σε σχέση με πέρυσι.

«Η εκστρατεία είχε μεγαλύτερη απήχηση λόγω της μεγάλης προβολής της και του ενδιαφέροντος που βρήκε ο κόσμος στις εικόνες,» είπε η Ruchi Nadkarni, ιδρύτρια της World For All. «Η εκδήλωση έφερε 42 υιοθεσίες και τώρα θα είναι μια ετήσια εκδήλωση στο κολέγιο, λόγω της πρωτοφανούς επιτυχίας της εκδήλωσης και των 42 υιοθεσιών που έγιναν σε μια μέρα.»

Η δημιουργικότητα μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να τη χρησιμοποιήσουμε σωστά.

πηγή : diaforetiko

Διαβάστε επίσης: