Ένας «άγνωστος» άντρας θεράπευσε 5000 ανθρώπους από καρκίνο μέσα σε 90 μέρες

O Rick Simpson δεν είναι ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος. Αυτό το λαμπρό μυαλό κατάφερε να θεραπεύσει πάνω από 5.000 άτομα που έπασχαν από καρκίνο.

Μόνο με τη χρήση αυτού που όλοι θεωρούν βλαβερό, τη μαριχουάνα. Όπως όλοι γνωρίζουμε, και όπως και ο Simpson δήλωσε επίσης, η μαριχουάνα έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στον ιατρικό τομέα και πιστεύεται ότι συμβάλλει στη θεραπεία πολλών ασθενειών, όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η αρτηριοσκλήρωση, η επιληψία, και άλλων.

Ο Rick Simpson, ένας μηχανολόγος μηχανικός και αυτοδίδακτος γιατρός, δεν μιλάει αόριστα όταν επαινεί τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαριχουάνας.

Έχει θεραπευτεί μόνος του με την αγωγή αυτή πριν από 12 χρόνια, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος. Οι δηλώσεις του περιστρέφονται γύρω από την πεποίθηση ότι η κάνναβη μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο με επιτυχία και ότι δρα ευεργετικά για το σώμα.

Loading...

Η αρχική διάγνωση που έλαβε ο Simpson σχετικά με την ιατρική του κατάσταση, το 2002, έδειχνε ότι είχε πολύ λίγο χρόνο για να ζήσει. Αρνούμενος να αποδεχθεί αυτό το γεγονός, ο Simpson άρχισε την εξερεύνηση.

loading...

Θυμήθηκε μια πρόσφατη μελέτη που είχε διαβάσει και αφορούσε τις επιδράσεις της THC στον καρκίνο. Δεδομένου ότι ασχολιόταν με τα βότανα, αποφάσισε να κάνει μια δοκιμή.

maxresdefault

Όταν ξεκίνησε τη χρήση του ελαίου κάνναβης για τη θεραπεία του, ξεκίνησε να την εφαρμόζει εξωτερικά στις πληγές του και να τις τυλίγει με επιδέσμους. Σε μόλις τέσσερις ημέρες ήταν σε θέση να δει τα πρώτα αποτελέσματα. Το δέρμα του αναγεννήθηκε και δεν βρέθηκε κανένα σημάδι.

Ακόμα κι αν ο ίδιος το διαβεβαίωσε, κανένας δεν ήταν δεν ήταν έτοιμος να τον πιστέψει τις μαγικές επιδράσεις της κάνναβης, μέχρι πρόσφατα, όταν η απόδειξη της ζωής του σόκαρε πολλούς.

Ο Simpson είναι τώρα απαλλαγμένος από τον καρκίνο, και σχεδόν 12 χρόνια αργότερα, μοιράζεται τις γνώσεις του με τον κόσμο και βοηθά πολλούς στο ταξίδι τους για την υγεία.

Ένας από τους πιο δύσκολους ασθενείς που αντιμετώπισε ήταν ένας 80χρονος άντρας με καρκίνο του πνεύμονα, ο οποίος είχε μόλις 7 ημέρες ζωής. Η τελευταία του επιλογή ήταν ο Simpson, και πήγε σ’ αυτόν για να δει αν θα μπορούσε να τον βοηθήσει.

Ο γέρος ήταν καλυμμένος με σοβαρές πληγές στο σώμα του. Αντιμετώπιζε, επίσης, δυσκολία στην αναπνοή, λόγω του τελικού σταδίου του καρκίνου του πνεύμονα.

Το πρώτο πράγμα που πρότεινε ο Simpson ήταν να χρησιμοποιήσει το λάδι κάνναβης. Ακόμα και ο γιος του ηλικιωμένου συμφώνησε με αυτή τη θεραπεία και τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικά.

rick-simpson-fb-photo-1024x384

Ο ασθενής άρχισε να αναπνέει κανονικά μετά από μισή μόλις ώρα και ήταν σε θέση να μιλήσει και πάλι. Βλέποντας αυτό το αποτέλεσμα, ο γιος του ανθρώπου αποφάσισε να εγκαταλείψει οποιοδήποτε άλλο φάρμακο έπαιρνε ο πατέρας του.

Η μόνη θεραπεία που ακολούθησε για τις επόμενες 6 εβδομάδες ήταν με λάδι κάνναβης. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ανάγκη του ασθενούς για ινσουλίνη είχε φύγει και μόλις 3 μήνες αργότερα, όλα τα ίχνη του καρκίνου είχαν εξαφανιστεί.

Τα χρόνια που πέρασαν, ο Simpson είχε τεράστια προβλήματα με τις γνώσεις του για τη μαριχουάνα και την πρακτική του. Από τότε που χρειάστηκε την πρώτη μαριχουάνα για να θεραπεύσει τον εαυτό του, άρχισε την καλλιέργεια, αλλά στη συνέχεια ήρθαν τα προβλήματα.

Ήταν σε συνεχή μάχη με τις αρχές. Απειλούνταν συνεχώς με φυλάκιση, και τελικά κατέληξε να φυλακιστεί για τέσσερις ημέρες, αλλά βγήκε όταν κατέβαλε το πρόστιμο των $ 2.000.

Ο νόμος στη Βόρεια Αμερική δεν επιτρέπει την καλλιέργεια μαριχουάνας και η ποινή είναι 5-40 χρόνια φυλακή. Ο Simpson δεν μπορούσε να παρουσιάσει τα ιατρικά αρχεία της κατάστασης της υγείας των ασθενών του που έχουν θεραπευτεί, και παρόλο που μερικοί από αυτούς ήταν ακόμη και δικαστές και ένορκοι, το 2005 είχε συλληφθεί για κατοχή, καλλιέργεια και πώληση κάνναβης.

Η τελευταία απειλή και προειδοποίηση που είχε ήταν η ποινή φυλάκισης 12 χρόνων.

Στην περίπτωση αυτή, ήταν ως επί το πλείστον απογοητευμένος με τους ανθρώπους, οι οποίοι αφότου έγιναν καλά από αυτόν, ήταν έτοιμοι να τον κατηγορήσουν. Δεν γιατροί είχαν τη δυνατότητα να καταθέσουν στην υπεράσπισή του, και το αμερικανικό σύστημα τον έχει απορρίψει πλήρως.

Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, οι Ευρωπαίοι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι σχετικά με τη χρήση μαριχουάνας ως μέσο θεραπείας, και ο Simpson συμφωνεί με τη δήλωση αυτή.

Ο Simpson εξηγεί πώς το λάδι κάνναβης χρησιμοποιήθηκε ακόμη και στην προ Χριστού εποχή, ως φάρμακο για τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Συμβουλεύει έντονα τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο για να ξεκινήσουν τις έρευνες πάνω σε αυτό το κομμάτι για να δουν τελικά πως όντως μπορεί να δράσει κατά του καρκίνου.

ΠΗΓΗ : diaforetiko

loading...
Loading...