Ακτινογραφίες δείχνουν ότι δεν θα μπορέσει να ξανακουνήσει τα πόδια της. Η ιστορία της όμως θα σας συγκλονίσει.

21602-810x423

Όταν η Lauren Watson ήταν μόλις 19, είχε ένα άσχημο τρακάρισμα που την τραυμάτισε στα πόδια της, χάνοντας την δυνατότητα να τα κουνήσει, καθώς είχε χάσει τον έλεγχο του σώματός της από τη μέση και κάτω.

Με τον καιρό συνήθισε τον τραυματισμό της και την ιδέα ότι θα έπρεπε να περνάει αρκετό χρόνο σε αναπηρικές καρέκλες. Σιγά σιγά όμως άρχισε να ανακάμπτει, με έντονες φυσιοθεραπείες και πολλές ώρες σκληρής δουλειάς, ξαναέμαθε πώς να κουνάει το πόδια της.

Αλλά μια μέρα είδε κάποιες γυναίκες να εξασκούνται σε εναέριες ασκήσεις. Οι γυναίκες φαινόντουσαν απόλυτα ελεύθερες από βάρη και φορτία που η ζωή στο έδαφος περιλαμβάνει.

Ξεκίνησε να το ψάχνει, θέλοντας να μπει σε μια σχολή τέτοια. Έτσι ξεκίνησε το δρόμο προς τη κορυφή και παρόλο που κάθε μέρα αντιμετωπίζει εμπόδια, είναι πραγματική έμπνευση για όλους όσους τους έχουν πει,«όχι, εσύ δεν πρέπει να το κάνεις αυτό.»

Μερικώς παράλυτη από τη μέση και κάτω, θα έπρεπε να κινείται αποκλειστικά με αναπηρική καρέκλα.

3

Μόλις είδε αυτές τις γυναίκες να προπονούνται, ήξερε ότι το ήθελε πολύ. Ήθελε πολύ να νιώσει ελεύθερη και ενώ δεν την δεχόντουσαν στην αρχή, τελικά κατάφερε να βρει ένα σχολείο που την δέχτηκε!

4

Θα χρειαζόταν πολύ δουλειά, αλλά η Lauren ήταν αποφασισμένη. Ηθελε να αποδείξει σε όλους πως η παράλυσή της δεν σήμαινε τίποτα και ότι με σκληρή δουλεία μπορούσε να τα καταφέρει όπως και οποιοσδήποτε άλλος.

5

Της πήρε μήνες για να μάθει τις βασικές κινήσεις, αλλά μετά από δύο χρόνια κατάφερε να πετάξει και να νιώσει όσο ελεύθεροι ένιωθαν και οι συμμαθητές της.

6

Και ενώ της πήρε χρόνια, η γυναίκα αυτή πλέον δίνει παραστάσεις με χιλιάδες θεατές.

7

«Μην αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι δεν μπορείτε να κάνετε, δείξτε τους ότι κάνουν λάθος. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν τους άκουσα και τα κατάφερα να νιώσω ελεύθερη!»

8

Δείτε το βίντεο:

.fumara.gr

Διαβάστε επίσης: