Fumara.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αυτό είναι το μυστικό των εστιατορίων για τέλεια ζυμαρικά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα ζυμαρικά είναι το πάν! Ναι αγαπάμε τα φρούτα και τα λαχανικά . Προφανώς έχουμε εμμονή με καθετί ψητό σε οποιοδήποτε σχήμα, αλλά τα ζυμαρικά; Τα ζυμαρικά είναι το υπέρτατο φαγητό.

Στην πραγματικότητα τα ζυμαρικά είναι τόσο νόστιμα, που μπορεί να σκέφτεστε πως είναι αδύνατον να γίνει αυτό το είδος πρώτης ανάγκης ακόμα καλύτερο.

Αλλά θα κάνετε λάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

TipHero

Όπως φαίνεται, υπάρχει ο σωστός τρόπος και κ ο λάθος για να μαγειρέψεις ζυμαρικά, όπως και με όλα τα άλλα.

 Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ; Βράζετε μια κατσαρόλα με νερό, ρίχνετε λίγο αλάτι, βάζετε τα ζυμαρικά, ανακατεύετε και τα παρακολουθείτε μέχρι να βράσουν όσο επιθυμείτε.

Τουλάχιστον έτσι πιστεύουν ότι πρέπει να το κάνουν οι περισσότεροι από εμάς.Όσο βούτυρο και να βάλετε , τυρί ή σάλτσα , ποτέ δεν είναι τόσο τέλεια όπως από το αγαπημένο μας ιταλικό εστιατόριο.

TipHero

Αλλά μαντέψτε … Μπορείτε να φτιάξετε τα ζυμαρικά 10 φορές καλύτερα από ότι τα κάνετε τώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναθεωρήσετε την τεχνική σας.

Δείτε παρακάτω τον πολύ εύκολο τρόπο , με δύο στάδια , για να φτάσετε τα σπιτικά σας ζυμαρικά σε άλλο επίπεδο.Πώς να μαγειρέψετε τέλεια ζυμαρικά


Food52

ΒΗΜΑ 1Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά  για περίπου 2 λεπτά. Μπορεί να σας μοιάζει για πολύ δραστική αλλαγή, αλλά αν σκεφτείτε πως τα μαγειρεύετε για περίπου 8 λεπτά , είναι ένα εύλογο χρονικό διάστημα.Μειώνοντας το χρόνο στο μισό , τα ζυμαρικά διατηρούν την απαραίτητη σκληράδα , την οποία χρειαζόμαστε σε ένα πετυχημένο πιάτο μακαρόνια

. Κανείς δεν θέλει να κουράζετε για να μασήσει τις πέννες του.

ΒΗΜΑ 2

Κατόπιν ολοκληρώστε μαγειρεύοντας τα μέσα στη σάλτσα , την οποία ιδανικά , θα έχετε σιγοβράσει  σε μια άλλη κατσαρόλα..” Προσθέτοντας τα λίγο βρασμένα ζυμαρικά στη σάλτσα , τους δίνετε 1 3 λεπτά να απορροφήσουν τη νοστιμιά της.

Θα την λατρέψετε τη γεύση τους. Είναι σαν να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σάλτσα σε κάθε μπουκιά.

Επίσης , η σάλτσα σας δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα η κλασική κόκκινη σάλτσα, μπορεί να είναι λευκή σάλτσα μ ή ακόμα και απλό ελαιόλαδο .

James Ransom – Food52

Δύο απλά βήματα , για να φτάσετε τα ζυμαρικά σας από μέτρια σε εστιατορίου. Οι φίλοι σας και οι συγγενείς σας πρόκειται να αναρωτιούνται τι κάνατε στη συνήθη συνταγή σας ζυμαρικών και έχουν τόσο καλύτερη γεύση, αλλά αυτό μπορεί να μείνει μυστικό!

Τι νομίζετε για αυτόν τον απλό τρόπο , να νοστιμίσετε τα σπιτικά σας ζυμαρικά;Έχετε κάποια άλλη τεχνική , για τα τέλεια ζυμαρικά; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας.

Fumara.gr

το διαβάσαμε : tiphero.com