Fumara.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ

Με αυτά τα 7 σουτιέν θα είστε προετοιμασμένες για κάθε περίπτωση….!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Screen-Shot-2015-12-07-at-4.11.11-PM1-600x515

 Απ’όλα τα γυναικεία καθημερινά είδη ένδυσης, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο πέρα από το σουτιέν που μπορεί να είναι ιδανικό ή απόλυτα εκνευριστικό.

Από τη μία ένα καλό σουτιέν δίνει αίσθηση ασφάλειας, άνετο , υποστηρικτικό και όμορφο. Από την άλλη όμως ένα κακό σουτιέν μπορεί να χαλάσει τη μέρα σας.Μπορεί να προκαλεί φαγούρα,να είναι πολύ σφιχτό ή να προκαλεί ενοχλητικές “αποκαλύψεις”.

Παρ’όλα αυτά , το αν ένα σουτιέν είναι καλό ή κακό εξαρτάται από την περίσταση.Μπορεί να μην φοράτε ποτέ ένα εξώπλατο σουτιέν, αλλά τη φορά που θα φορέσετε ένα ιδιαίτερο φόρεμα σε κάποιο πάρτι , θα το ευγνωμονείτε. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε ακριβώς τι είδους σουτιέν είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση και κυρίως για κάθε ντύσιμο.

Πώς λοιπόν μπορείτε να ξέρετε ποιο ταιριάζει? Ένας πολύ καλός τρόπος είναι να δείτε τα 7 είδη που θα σας καλύψουν σε κάθε περίπτωση.

1.Το βαθύ ντεκολτέ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Αυτό το είδος σουτιέν μπορεί να μοιάζει αστείο σαν εικόνα από μόνο του. Είναι όμως το ιδανικό για ρούχα με βαθύ ντεκολτέ.

2. Το στράπλες

Είναι το ιδανικό μέσα από ένα φόρεμα με πολύ λεπτές τιράντες ή στράπλες. Αξίζει να το έχεις, μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια νύχτα όμορφη και μία νύχτα όλο ανησυχία για πιθανά ενδυματολογικά ατυχήματα.

3. Το αθλητικό

 

Κάθε γυναίκα πρέπει να το έχει. Όχι μόνο για την άσκηση , για την οποία είναι το ιδανικό, αλλά και γιατί είναι πολύ άνετο.

4. Το εξώπλατο

 

Είναι κατάλληλο για επίσημα εξώπλατα φορέματα.

5. Το racerback

 

Πολύ προτιμότερο από το να προσπαθείτε να πιάσετε τις τιράντες στην πλάτη με παραμάνα. Γλιτώνετε την ταλαιπωρία.

6. Το Brelette

 

Με απαλές γραμμές , χωρίς ενισχύσεις και μπανέλες. Δεν παρέχει πολύ κράτημα ,αλλά, είναι τέλειο για τις περιπτώσεις που θέλετε να νιώσετε όμορφα και θηλυκά.

7.Το κλασικό

 

Πιθανότατα το πιο δημοφιλές όλων . Είναι άνετο και μπορεί να φορεθεί με σχεδόν όλα τα ρούχα σας.

fumara.gr