Αξίζει να διαβάσετε! 10 συνήθειες που πρέπει να σταματήσετε εάν θέλετε να φαίνεστε νεότεροι

Έχω αρχίσει να αποκτάω γκρίζα μαλλιά.Τα πρόσεξα να βγαίνουν στη γενειάδα μου και στις φαβορίτες.

Είναι κάπως απογοητευτικό, γιατί μου δίνει την αίσθηση της δικής μου θνησιμότητας.Στην ουσία μεγαλώνω και τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσω κοιτάζοντας με στο καθρέφτη.

Υπάρχουν τρόποι να σταματήσουμε την γήρανση , φυσικά. Αποφεύγοντας τις 10 συνήθειες που ακολουθούν μπορούμε να εμποδίσουμε τον χρόνο.

1. Μαύρισμα

Καταλαβαίνω ότι μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να έχουν μια ωραία «υγιή» λάμψη στο δέρμα τους, αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ψήνετε τον εαυτό σας σαν ένα τραγανό κομμάτι δέρμα, τοποθετώντας σας σε ένα από αυτά τα τεχνητά κρεβάτια μαυρίσματος.

2. Καθόσαστε συνεχώς

Ένα «Απλά θέλω να καθίσω λίγα λεπτά» μπορεί συχνά να μετατρέπετε σε μεγάλες χρονικές περιόδους και δεν είναι καλό για την υγεία σας. Προσπαθήστε να σηκώνεστε και να κινείστε τακτικά, ειδάλλως μπορεί να βρεθείτε με επιπρόσθετα χρόνια στην εμφάνιση σας.

3. Κάπνισμα

Είμαι ένοχος σε αυτό! Το κάπνισμα , όχι μόνο αυξάνει τις πιθανότητες για πολλές μορφές καρκίνου και άλλων προβλημάτων υγείας , μπορεί επίσης να σας μεγαλώσει πολύ! Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε καν ότι δεν είναι και αισθητικά ελκυστικό .

4. Η έλλειψη φρούτων και λαχανικών

Τα φρούτα και τα λαχανικά προσφέρουν μεγάλο αριθμό βιταμινών ,μεταλλικών στοιχείων και αντιοξειδωτικών, αλλά έχουν σύντομο χρόνο ζωής στο σύστημα μας. Αν δεν τα καταναλώνουμε σε τακτική βάση μπορεί να γεράσουμε γρήγορα.

5. Πολύ ζάχαρη

Πέρα από το γεγονός ότι η υπερκατανάλωση ζάχαρης συνοδεύεται από πολλά προβλήματα υγείας, μπορεί να γεράσει δραματικά και το δέρμα σας. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην έναρξη της ακμής και μπορεί επίσης να προκαλέσει πρόωρη εμφάνιση ρυτίδων.

6. Αλκοόλ

Όλοι έχουμε ακούσει τη ρήση , «ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την ημέρα είναι καλό για την υγεία σας,» προσέξτε τον ενικό σε αυτή τη δήλωση. Η τακτική υπερκατανάλωση αλκοόλ μπορεί να είναι πολύ ζημιογόνα για τη υγεία σας και αν έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποιον πολυετή αλκοολικό μπορείτε να δείτε πως έχει γεράσει πρόωρα.

7. Έλλειψη ύπνου

Το να γίνεται κουκουβάγια δεν είναι καλό για την υγεία σας ή τη συνολική σας εμφάνιση.Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε πως μοιάζει κουρασμένος( τέλειο παράδειγμα του πως η έλλειψη ύπνου επηρεάζει την εμφάνιση ) και αυτοί οι μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια δεν είναι μια θετική εμφάνιση.

8. Το να κρατάτε κακίες

Δεν είναι φάρσα. Το να κρατάτε κακίες ,ή να παραμένετε πικραμένοι για αδικίες που σας συνέβησαν στο παρελθόν, προκαλούν στο σώμα σας,αυξημένη παραγωγή κορτιζόλης, Αυτό υπονομεύει την ηρεμία του ύπνου σας και προκαλεί σακούλες στα μάτια σας.

9. Στρές

Το στρες μπορεί να σας σκοτώσει , κυριολεκτικά. Αυξάνει την πίεση και μειώνει την εγκεφαλική λειτουργία.Προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόωρα γκρίζες τρίχες ; Τότε Αφήστε το στρες να πάρει τον έλεγχο και θα το πετύχετε γρήγορα.

10. Καθόλου λίπος

Οι διατροφικές μανίες είναι μικρής αξίας και όλοι έχουμε ακούσει για τη δίαιτα μηδενικού λίπους. Κάποιος θα πίστευε ότι η αφαίρεση του λίπους από τη διατροφή σας θα ήταν θετική για το σώμα σας και τη συνολική σας υγεία. ΛΑΘΟΣ. Το σώμα σας χρειάζεται λιπαρά, αλλά αυτά είναι ειδικά καλά λίπαρά, για παράδειγμα τα ωμέγα-3.

Πόσο μεγάλοι νομίζετε ότι δείχνετε;

.fumara.gr

Διαβάστε επίσης: