Fumara.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ

Η χρήση του αριθμού 666 σήμερα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK


Το πέμπτο ερώτημα είναι τί συμβαίνει με τον αριθμό 666 σήμερα. Ποιός είναι ο συμβολισμός και η χρήση του, αν η χρήση του αποτελεί πρόβλημα, και αν ναι, πότε.
Ο αριθμός 666, λοιπόν, σήμερα χρησιμοποιείται:
1) Απ’ όλους τους ανθρώπους ως ένας απλός αριθμός σαν όλους τους άλλους. Θα τον συναντήσουμε σε μαθηματικές ή λογιστικές  πράξεις, στην αρίθμηση των σελίδων ενός βιβλίου κ.τ.λ.. Ακόμη και ο πιο ζηλωτής χριστιανός δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιήσει αυτό τον αριθμό σε μια μαθηματική πράξη. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η χρήση του 666 είναι τυχαία. Δηλαδή, χρησιμοποιείται ο αριθμός 666 αλλά και ο 555 και ο 665 και ο 667…
2) Απ’ τους σατανιστές ως ένα σύμβολο του Σατανά, τον οποίο λατρεύουν. Τον χρησιμοποιούν στη λατρεία τους, αναγράφοντάς τον σε πανώ ή στους τοίχους των Εκκλησιών τους. Ακόμη τον σχηματίζουν πάνω στο σώμα τους με τη μέθοδο της δερματοστιξίας.
Όταν μια ομάδα σατανιστών σκότωσε στη Σάντα Κρουζ έναν πρεσβύτερο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τον πατέρα Ιωάννη, σχημάτισε με το αίμα του μάρτυρα τον αριθμό 666 στους τοίχους του ναού. Τα αναφέρουμε αυτά για να δείξουμε πως η παρουσία του αριθμού 666, συχνά, είναι μια συνειδητοποιημένη πράξη ομολογίας πίστης και λατρείας στο Σατανά.
3) Ως ένας ιερός αριθμός για τους νεοεποχίτες. Οι νεοεποχίτες πιστεύουν πως κάνοντας χρήση αυτού του αριθμού καλούν « ανώτερα νοητικά όντα » να φέρουν τη Νέα Εποχή που επιδιώκουν. Και πως όσο συχνότερη χρήση αυτού του αριθμού γίνεται, τόσο γρηγορότερα θα έρθει ο νέος πολιτισμός του Νέου Μεσσία που περιμένουν.
Η θεώρηση του 666 ως ιερού αριθμού απ’ τους Νεοεποχίτες συνδέεται με την χρήση του απ’ τους Σατανιστές, αφού η Νεοεποχίτικη φιλοσοφία εμφορείται απ’ τον Εωσφορισμό. Τα « ανώτερα νοητικά όντα » είναι δαίμονες.
4) Από κάποιους Σιωνιστές ως αριθμός–σύμβολο της παγκόσμιας οικονομικής κυριαρχίας τους. Στα Γ΄ Βασ. 10,14 και Β΄ Παραλ. 9,13 αναφέρεται πως ο χρυσός που εισέπραττε κατ’ έτος ο Βασιλιάς Σολομών ήταν 666 τάλαντα. Γι’ αυτό και θεωρείται πως αυτός ο αριθμός δηλώνει την οικονομική δύναμη των Εβραίων.
Ο Γέρων Παΐσιος δίδασκε πως αυτή η συμβολική σημασία του αριθμού είναι και η αιτία της ολοένα αυξανόμενης χρήσης του. Και αυτή η χρήση του αριθμού 666 συνδέεται με τη χρήση του ως αριθμού του Σατανά, αφού κάποιοι Σιωνιστές μετέρχονται τη μαγεία και τον Σατανισμό, για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
5) Στην καθημερινή γλώσσα από όλους σαν συνώνυμο του Σατανά ή σαν αριθμός που παραπέμπει σ’ αυτόν. Ο αριθμός 666 έχει περάσει στη συνείδηση της κοινωνίας σαν σατανικός αριθμός, σαν αριθμός του Σατανά. Στο χώρο της λογοτεχνίας, της Μουσικής και, κυρίως, του κινηματογράφου χρησιμοποιείται, επίσης, σαν στερεότυπο, για να παραπέμψει σε κάτι σκοτεινό και διαβολικό, σε κάτι κακό και σατανικό.
Πάντως, πρέπει να επισημάνουμε πως η χρήση του αριθμού 666, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται όχι ως σύμβολο του Σατανά αλλά σαν ένας αριθμός όπως όλοι οι άλλοι, προκαλεί από αμηχανία και δυσαρέσκεια έως ενόχληση και αποτροπιασμό. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλές περιπτώσεις που αποδεικνύουν αυτή την πραγματικότητα.
Έτσι, σε πολλά ξενοδοχεία υπάρχουν δωμάτια με αριθμό 665 και 667 αλλά όχι με αριθμό 666. Το ίδιο συμβαίνει με θέσεις τρένων, διευθύνσεις κατοικιών κ.τ.ο.. Είναι γνωστό το περιστατικό με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ρόναλντ Ρέηγκαν, ο οποίος ζήτησε την αλλαγή του αριθμού της διεύθυνσης μιας κατοικίας του από εξακόσια εξήντα έξι σε κάποιον άλλο αριθμό.
Στην πόλη Ρίβς της πολιτείας της Λουιζιάνα των Η.Π.Α. το τηλεφωνικό πρόθεμα ήταν ο αριθμός εξακόσια εξήντα έξι. Πρόσφατα, μετά από χρόνια παρακλήσεων των κατοίκων της πόλης για αλλαγή του αριθμού, η τηλεφωνική εταιρεία, τελικά, αντικατέστησε τον αριθμό.
Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο αριθμός εξακόσια εξήντα έξι, λόγω του χαρακτηρισμού του ως αριθμού του Αντιχρίστου αλλά και της χρήσης του απ’ τους Σατανιστές και Νεοεποχίτες, χρησιμοποιείται πλέον μόνο όταν η χρήση του είναι απαραίτητη και η μη χρήση του θα δημιουργούσε προβλήματα.
Ωστόσο, αντίθετα προς αυτή την αρνητική θεώρηση του αριθμού 666 στον χριστιανικό, τουλάχιστον, κόσμο, ο αριθμός αυτός φαίνεται να εμφανίζεται και να  χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο. Και αυτό, όπως είδαμε, θεωρήθηκε ως σημείο των καιρών.
Η μεθοδική χρήση και προώθηση του αριθμού 666 συντελείται στα πλαίσια μιας γενικότερης προσπάθειας αποχριστιανοποίησης της κοινωνίας.
Αυτή η προσπάθεια εκφράζεται και με μια τάση κατάργησης ή και βεβήλωσης των χριστιανικών συμβόλων και καθιέρωσης της χρήσης νέων αποκρυφιστικών και σατανικών συμβόλων, εκφραστικών της Νέας Εποχής. Η χρήση τέτοιων συμβόλων γίνεται και στα πλαίσια κάποιου κώδικα επικοινωνίας όσων συμμετέχουν σ’ αυτή τη διαδικασία.
Η μεθοδική και συστηματική εισαγωγή του αριθμού 666 στον ανθρώπινο βίο είναι φυσικό και αυτονόητο να συναντά την αντίδραση των Χριστιανών. Όπως, προσφυώς, επεσήμανε ο Ψαρουδάκης, κανείς Έλληνας δεν θα δεχόταν την εισαγωγή του αριθμού 1453 στην ταυτότητά του. Και αυτό γιατί αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει για τον Ελληνισμό κάτι το αρνητικό.
Πολύ περισσότερο, κανείς χριστιανός δεν θα πρέπει να δεχτεί την εισαγωγή του αριθμού 666 σε ένα προσωπικό έγγραφο, όπως η ταυτότητα. Βέβαια, τα ζητήματα που έχουν προκύψει στην Ελλάδα σχετικά με τις ταυτότητες είναι πολλά και σημαντικότατα.
Η λεπτομερής εξέτασή τους θα μπορούσε να αποτελέσει ένα βιβλίο ολόκληρο. Το στίγμα της ορθής πορείας έδωσε ο Γέρων Παΐσιος με το έργο του Σημεία των Καιρών και άλλες σχετικές αναφορές του.

(Απόσπασμα – χωρίς τις υποσημειώσεις – από το βιβλίο του Βασιλείου Ταμιωλάκη Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑ)

pentapostagma.gr







Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!