Fumara.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ

Έτσι θα μας κατασκοπεύουν τα UAV του μέλλοντος!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK


Μπορεί να θεωρούμε ότι ακόμη ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, ωστόσο πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από την εποχή που μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα κατασκοπεύουν πάνω από το… κεφάλι μας, κάθε κίνηση!

Το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, δημιούργημα του σχεδιαστή και μουσικού Alex Cornell έρχεται να ανατρέψει αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα σε επίπεδο… κατασκοπίας. Με τη βοήθεια φωτογραφικής μηχανής νέας τεχνολογίας και ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ο Alex Cornell μας οπτικοποιεί το… άμεσο μέλλον.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο σχεδιαστής, η πτήση στον ουρανό του Σαν Φρανσίσκο, και το τελικό αποτέλεσμα του μοντάζ, δε θα απέχει πολύ από τη νέα πραγματικότητα, καθώς προσάρμοσε κάθε πτυχή του εγχειρήματός του στους νέους κανονισμούς ασφαλείας που αποτελούν νόμο στις ΗΠΑ.
Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του μη επανδρωμένου… κατασκόπου είναι ότι θα μπορεί να αναγνωρίζει την “ψυχική κατάσταση” σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, με αποτέλεσμα να μπορεί να προλαμβάνει (!) ακόμη και παραβατικές ή εγκληματικές συμπεριφορές!



newsit.gr





Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!