Fumara.gr
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποια ΖΩΔΙΑ φιλάνε με πάθος και ποια όχι; Tι σημαίνει για κάθε ζώδιο το ΦΙΛΙ!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το Φιλί, θέμα, πολυσυζητημένο, όμως ποτέ δε κουράζει, αφού σημαίνει αγάπη!

Δεν είναι πάντα τόσο ρομαντικό όσο το φανταζόμαστε, αφού το κάθε Ζώδιο, ο κάθε άνθρωπος δηλαδή, έχει διαφορετικό χαρακτήρα, βιώματα και ψυχικό κόσμο…

Βέβαια, σε όλες τις περιπτώσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το άτομο που θέλουμε να φιλήσουμε, κατά πόσο αληθινά το αγαπάμε, κατά πόσο το ποθούμε, κατά πόσο υπάρχει αυτή η γνωστή χημεία, που μας τρελαίνει το μυαλό!

Ο Έρwτας είναι περίεργος, κάνει συνεχώς νάζια και μας αλλάζει διάθεση από τη μια στιγμή στην άλλη!

Μπορεί σήμερα να σε φιλώ ρομαντικά,
μπορεί αύριο, με λύσσα,
όλα ωραία είναι και όμορφα,
σε θέλω όμως, ξύπνα!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να δούμε λοιπόν, το κάθε Ζώδιο για πιο λόγο μοιράζει τα φιλιά του… Κρύβουν πάθος, κρύβουν αγάπη, κρύβουν εκείνο το σαρκικό που καταλήγει στο σeξ και πάλι σeξ..?? Φιλάνε, οι έχουν κατέβει από τα κρύα.. ???

Κριός

Εδώ έχουμε ένα άτομο πολύ παρορμητικό αλλά κλειστό, που βασικά δε του αρέσει και τόσο να μοιράζει τα φιλιά του! Πρέπει να νιώθει για το άλλο μισό, πολύ τρελό συναίσθημα για να γίνει εκδηλωτικός! Βέβαια την ώρα του σεξ, εκείνου του άγριου και ξεμαλλιασμένου, αλλάζουν κατά πολύ τα δεδομένα!
Άντρας: Την ώρα του σεξ είναι τόσο αλαφιασμένος, που όχι το στόμα δε του αρέσει και τόσο, αφού θα προτιμήσει να βγάλει γλώσσα και να σε πιάσει από πάνω ως κάτω! Άντε μπορεί κάτι να του ξεφύγει, όμως όχι το γλυκανάλατο να το ξεχάσεις!
Γυναίκα: Άλλο φρούτο η περίπτωση αυτή! Εννοείται ότι ως παγοκολόνα δε μοιράζει τα φιλιά της, πέρα από την ώρα του σeξ! Εκεί μεταμορφώνεται εντελώς και συνήθως όσο ώρα κάνει τη πράξη, άλλη τόση σε φιλά! Βδέλλα που λέμε! Μόνο στην ώρα της έξαψης, κάνει πίσω!

Ταύρος

Ως αισθησιακό και ρομαντικό άτομο, του αρέσουν τα φιλιά, αλλά όχι με όποιον και όποιον! Πρέπει να αγαπάει αληθινά και να είναι ερωτευμένος, πολύ βασικό αυτό και φυσικά το άλλο άτομο να είναι καθαρό πολύ! Ναι, ο Ταύρος είναι σιχασιάρης και ας μη του φαίνεται και τόσο! Τα αποζητάει τα φιλιά σε καθημερινή βάση, όμως όχι τόσο όσο στην ώρα του σeξ!
Άντρας: Ξεχνάει να σταματήσει! Φιλάει συνεχώς, διαρκώς, πριν καν πέσει στο κρεβάτι, που φτάνει σε σημείο, να τον αποφεύγουν κάποια στιγμή! Ίσως είναι επειδή είναι ντροπαλός και πιστεύει ότι έτσι θα φτιάξει ατμόσφαιρα καλύτερα!
Γυναίκα: Δύσκολη περίπτωση! Δε τα δίνει ο κόσμος να χαλάσει! Πρέπει να καίγεται ολοζώντανη, για να φτάσει να σε φιλήσει με πάθος και ζεστασιά! Σίγουρα όμως σε ταξιδεύει, σε απογειώνει και νιώθεις, κάτι αισθησιακά παράξενο! Ποτέ δε προσποιείται!

Δίδυμος

Παράξενη περίπτωση και άκρως συμφεντορολογική! Ακόμα και την ώρα που φιλά! Ο σκοπός είναι ένας, το σεξ! Εδώ δεν έχει αγάπες και λουλούδια, αφού το μυαλό του Διδύμου, είναι συνήθως αλλού για αλλού! Όταν του έρθει η όρεξη να παίξει και να ικανοποιήσει τις βιολογικές του ανάγκες, τότε μεταμορφώνεται σε ένα γλυκύτατο πλασματάκι!
Άντρας: Τι να αναλύσουμε εδώ? Δε φιλάει και τόσο ωραία, όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά ανήκει στις γνωστές παγοκολόνες! Κάτι κάνει, αλλά μμμμμ…..
Γυναίκα: Το αγαπημένο της παιχνίδι! Με αυτό τον τρόπο θα σε ξελογιάσει κανονικά! Συνήθως κάτι θέλει και αυτός είναι ο καλύτερο τρόπος για να το ζητήσει. Βέβαια, μη περιμένεις σεξ, δεν είναι αυτός ο σκοπός της!!

Καρκίνος

Το άτομο αυτό, αγαπάει τόσο πολύ τον εαυτό του, που δε του αρέσει να δίνει τα φιλιά του από εδώ και εκεί! Προτιμάει να κοιτάζεται στο καθρέπτη και να τον φιλούν ή να φιλιέται από μόνος του! Ανήκει και ο Καρκίνος στη παρέα της παγοκολόνας για αυτό μην απορείτε… Βέβαια, μπορεί να φάει το φλας και να σας φιλάει σε άσχετες στιγμές, έτσι επειδή νιώθει ωραία!
Άντρας: Πολύ κρύα περίπτωση! Δεν ασχολούμαι καν! Φιλιέται από μόνος του και μιλάει τύπου.. «Ποιος είσαι εσύ βρε αγόρι μου..!» Αυτοκαμαρώνεται!!
Γυναίκα: Άλλη φάση εντελώς! Μια γατούλα, που συνεχώς θέλει να κουρνιάζει κάπου, να τη φιλάς και να σε φιλά! Πολύ νιαου-νιάου η κατάσταση, ζεστή και ναι έχει και έρωτα μετά, όχι σeξ!

Λέων

Εδώ έχουμε τη φωτιά την ίδια! Το άτομο αυτό, όταν αγαπά, ή γουστάρει τέλος πάντων, θέλει να φιλά με πάθος! Συνήθως ξέρει πώς, πότε και πού, ανάβει το ταίρι σου αμέσως και ξεκινά! Όχι δεν είναι διάρκειας, αφού έχει άλλες ασχολίες, ας πούμε να σε ξεγυμνώσει κανονικά! Λατρεύει τη συνήθεια αυτή!
Άντρας: Ξέρει να φιλά, όχι όμως σε βάθος! Επιθετικά μεν, αλλά όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες! Βέβαια αν σε λατρεύει, δε ξεκολλά τα χείλη του από επάνω σου!
Γυναίκα: Εδώ έχουμε μια πολύ δυνατή παίκτρια! Με το φιλί της καθοδηγεί το παρτενέρ της κατά τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο! Παίζει τέλεια τη γλώσσα της, έτσι δεν είναι..??

Παρθένος

Ακόμα μια παράξενη περίπτωση! Δε φιλά στο στόμα, γιατί προτιμά άλλα πράγματα! Πιο φευγάτα και πιο καυτά! Όχι δε μοιράζει τα φιλιά του με τίποτα, αλλά μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που ξέρει ότι είναι καθαρό και υγειές! Εκεί θα κάνει τα απίστευτα αφού θα προχωρήσει σε σημεία άκρως ακατάλληλα και θα σου κάνει κόλπα, πρόστυχα και πρωτόγνωρα! Δε του φαίνεται καθόλου!
Άντρας : Θα σε φιλήσει παντού! Να το περιμένεις! Για αυτό ξεκόλλα από τα χείλη του στόματος! Άφησε τον να ταξιδέψει πάνω στο κορμί σου! Αξίζει το κόπο!
Γυναίκα: Δύσκολη περίπτωση! Είναι παγοκολόνα μεν, όμως στη πολύ ειδική περίπτωση, εκεί που γουστάρει με τρέλα και κορδέλα, κάνει θαύματα!

Ζυγός

Το ζώδιο αυτό λατρεύει τα φιλιά! Τα αργά και παθιασμένα τα φιλιά! Εννοείται ότι θα κάνει τα πάντα και έρωτα και αχαλίνωτο σεξ! Όλα παίζουν αναλόγως το σύντροφο που έχει επιλέξει! Ως διπλή προσωπικότητα, μπορεί να το παίζει σε διάφορα ταμπλό, όμως τα φιλιά είναι η ειδικότητά του! Ο expert της παρέας, που λέμε..
Άντρας: Τα δίνει με πολύ πάθος! Θέλει να φιλάει και να ξανά φιλάει, στο στόμα, στο λαιμό, στο στήθoς! Αισθησιακός, όμως μόλις φουντώσει η φλόγα, ποιος τον πιάνει μετά! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
Γυναίκα: Άλλη μια γατούλα! Όμως και άκρως επιλεκτική! Αν τη φιλάς καλά, θα σου κάτσει στη πορεία, αν όχι, ούτε καν! Το φιλί για εκείνη είναι σημάδι μαγικό! Και εννοείται ότι σε φιλά, εκεί που θα σπαρταρίσεις σα το ψάρι!!!

Σκορπιός

Το μυστήριο τρένο της παρέας! Από τη μια απόμακρος, ψυχρός εκτελεστής που λέμε και από την άλλη το στόμα του, τη γλώσσα του, τα χείλη του, θα τα νιώσει ο σύντροφός του παντού! Θα σε παίξει τόσο πολύ, που θα πέσεις σέκος! Πάθος, ένταση, χείλη που καίνε! Απίστευτη περίπτωση!!!
Άντρας: Ας υποθέσουμε ότι είναι η τακτική του αυτή για να πέσεις στο κρεβάτι! Όχι δεν υπάρχει ίχνος γλυκανάλατου στο θέμα, αφού θα σου κάνει τέτοια κόλπα, που θα παρακαλάς να έρθει εκείνος ο φοβερός οργaσμός… Τέλειος στο φιλί, στα προκαταρκτικά και στα παιχνίδια!!
Γυναίκα: Η μάγισσα, αφού το φιλί φέρνει πάντα εκείνη την απαγορευμένη ηδονή! Θα σε φιλήσει, θα σε γλύψει, θα σε δαγκώσει, πάντως θα σε απογειώσει σε χρόνο ρεκόρ! Πaθιάρα γυναίκα και καυτή!!

Τοξότης

Ακόμα μια περίπτωση παγοκολόνας, αφού το φιλί δε του αρέσει και τόσο! Μπορεί να είναι ζώδιο της φωτιάς, όμως κάπου έχει ξεμείνει ο πάγος, δε λέτε και εσείς! Δε τα μοιράζει τόσο εύκολα..
Άντρας: Ούτε καν! Του αρέσουν τόσο οι δύσκολες οι περιπτώσεις, που μέχρι να πετύχει το στόχο του έχει ξεχάσει τι σημαίνει φλερτ και φιλιά! Εννοείται ότι το σeξ θα παίξει και δίχως από αυτά!
Γυναίκα: Πιο ζεστή φάση, αφού ναι μεν αλλά! Τα δίνει λίγο-λίγο, έτσι για να γλυκαίνει το ταίρι της και αυτό να αποζητά ακόμα πιο πολλά! Γυναίκα παγίδα θα έλεγα, αφού σίγουρα κάτι έχει στο μυαλό της και όχι δεν είναι το σeξ!

Αιγόκερως

Δε τα δίνει και τόσο εύκολα! Μεγάλωσε πολύ η παρέα της παγοκολόνας! Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, αλλά συνήθως επειδή έχει στόχους και αυτός ο τύπος, δε πέφτει αργότερα με τα φιλιά! Θεωρεί ότι θα χάσει το παιχνίδι και το αρχηγιλίκι!
Άντρας: Είναι πολύ σκληρός στο θέμα του φιλιού! Όχι κρύος όμως, αφού είναι ο τύπος που όταν γουστάρει αληθινά, θα σε σκλαβώσει με τα φιλιά του! Όμως κρατάει λίγο!
Γυναίκα: Ανώμαλη περίπτωση! Στον άντρα της δε θα τα δώσει και τόσο εύκολα, ούτε συχνά! Στον εραστή της όμως, θα γίνει της λύσσας! Όσο πάθος της λείπει, το βρίσκει εκεί! Και τα αεροπλανικά στο κρεβάτι, σίγουρα πράγματα!!!

Υδροχόος

Μυστήριο βαγόνι από όλες τις απόψεις! Προτιμά να τα μοιράζει από εδώ και εκεί, παρά να τα δίνει σε ένα άτομο μόνο! Βέβαια, είναι πονηρό πολύ γιατί όταν θέλει κοκό, θα τα δώσει και θα τα παραδώσει και θα είναι μέσα στην ένταση και το πάθος! Βέβαια, η ταμπέλα θα δείχνει sex ahead!!
Άντρας: Πρέπει να είσαι αδύνατη, ψιλή με σαρκώδη χείλη! Εκεί θα σου κάνει τα απίστευτα, αφού φαντάζεται τι θα του κάνεις εσύ μετά! Ναι ύπουλος, συμφεροντολόγος, ιδιαίτερα όταν θέλει σεξ, απεγνωσμένα!
Γυναίκα: Περισσότερο εγκεφαλική, παρά οτιδήποτε άλλο! Αν καταφέρεις να εισβάλεις τότε θα σου τα δώσει τα φιλιά της! Από τη μια μπορεί να είναι φωτιά που καίει και από την άλλη η παγοκολόνα η ίδια! Πολύ μυστήρια..

Ιχθύες

Λατρεύει τα φιλιά, όμως δε τα ζητά και δε τα δίνει και τόσο εύκολα! Πρέπει να νιώσει απίστευτα όμορφα και οικεία με το ταίρι του και μετά έρχεται ο παράδεισος και η κόλαση μαζί!
Άντρας: Σα το Καρκίνο ένα πράγμα, αλλά σε γυναικεία μορφή! Κολλάει πάνω στα χείλη της συντρόφου του και δε φεύγει με τίποτα, μέχρι να πάρει και αυτό που θέλει! Το φιλί του κρύβει υπονοούμενα, που εξαφανίζονται μετά από έναν καλό οργασμό!
Γυναίκα: Ακόμα μια μάγισσα! Τα φιλιά της είναι ρουφηχτά, ζουμερά, παθιάρικα και υπόσχονται στιγμές πολύ κολασμένες! Σίγουρα θα ζητήσει ένα δαχτυλίδι, να το περιμένεις!

.fumara.gr