Fumara.gr
ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Animal Planet επιμένει ότι υπάρχουν γοργόνες!!! -ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK


Το Αnimal Planet δείχνει μια εμμονή γύρω από τις γοργόνες.
Κατά καιρούς έχει παρουσιάσει διάφορα βίντεο που -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καναλιού- αποδεικνύουν την ύπαρξή τους. Τώρα το επιβεβαιώνει και η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας σημειώνοντας, μάλιστα, πως ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς.

Το Animal Planet τον περασμένο Μάιο είχε παρουσιάσει ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόταν ένα πλάσμα στα βράχια που έμοιαζε με γοργόνα. Το βίντεο είχε ληφθεί σε μια παραλιακή πόλη κοντά στη Χάιφα του Ισραήλ και είχε κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου προκαλώντας σάλο.
Στη συνέχεια το γνωστό κανάλι παρουσίασε ένα ακόμα ντοκιμαντέρ με την ονομασία «Γοργόνες» όπου παρουσίασε  μια νεκρή γοργόνα.
Μάλιστα, εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Σάντι Νίξον είπε μιλώντας στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων, έχουν συμπεράνει ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι.
Τώρα έρχεται και ένα άρθρο της εν λόγω υπηρεσίας σε γνωστό περιοδικό όπου παρουσιάζονται αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη «Υδάτινου ανθρωποειδούς», όπως τις χαρακτηρίζουν.
Σε αυτό σημειώνουν ότι οι γοργόνες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ καθώς και ότι υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.
Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού.



apocalypsejohn.com





Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το!